בדיקת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון
    יעל
    20/02/2008

שלום! ב 21.1 עברתי גרידה עקב הריון שלא התפתח לפני כעשרה ימים היו לי כאבים חזקים כמו שישי לי בזמן ביוץ אמרת לי שייתכן ואני אכך מבייצת מאז הגרידה לא קיבלתי מחזור היום בשירותים סליחה על התיאור בעת הניגוב היתה לי הפרשה מעט רירית וחומה אין לי שום סממנים שישי לי בדרך כלל לפני מחזור האם יכול להיות שזאת השרשה האם כדאי לי לבצע בדיקת הריון ביתית אני מאוד במתח בבקשה תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הריון

הוספת תגובה

• נועה...

מיכאלה
    20/02/2008

בבקשה ספרי לי מה היה לך בהריון שבסופו המר היית צריכה לעבור גרידה ?

אני באותו המצב שלך.... ומאד מבולבלת. תקראי את ההודעות שלי ששמת פה בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרידה

יעל
    20/02/2008

לפי מה שראיתי את עומדת להתחתן אז המון מזל טוב. אצלי מה שקרה שראו שאין כלום בשק הריון וזה לא תאם את השבוע שהייתי בו בגלל שהרופאה לא היתה בטוחה לגבי גיל ההריון היא עשתה לי בדיקה של הבטא וכעבור יומיים שוב לראות האם היא עולה כשראתה שהיא לא הבנו שההריון לא מתפתח ויש לבצע גרידה. במידה ותצטרכי לעבור גרידה דעי לך שזה בכלל לא כאב זו פעולה של עשרים דקות אחרי זה את חוזרת הביתה נחה בקושי דימום יש. ההריון הזה הוא שני כבר יש לי ילדה אחת שגם לפניה היתה לי הפלה טבעית שאחריה נכנסתי מיד להריון אפילו מחזור לא היה לי אז תתעודדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אצלי לא רואים כלום :(

מיכאלה
    20/02/2008

אוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    21/02/2008

שלום לך!
    הכל יכול להיות.
    אם המחזורים שלך בד"כ סדירים, אזי תמתיני עד יום ראשון ואם עדיין אין מחזור את יכולה לבצע בדיקת היריון.
    כמו כן אם לא נבדקת שוב ע"י הרופא/ה שלך לאחר הגרידה, עכשיו יהיה זמן טוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו