מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות CMV בבקשה עזרה!!רונלי12/07/2012
שלום רב!!
עשיתי בדיקות דם להתכונן לקראת היריון. חוץ מזה שבלוטת התריס שלי היא בתת פעילות אז הרופא משפחה התקשר לומר לי שיש בעיה עם ה CMV שלי ואני ממש ממש ממש אשמח לשמוע מה זה אומר- אני עוד לא בהיריון אבל ממש רוצה להתחיל לנסות ואני לא מבינה מה זה אומר וכמה זמן צריך לחכות עד לבדיקה נוספת ולמה אני אמורה לצפות. אודה לחוות דעת מקצועית בהקדם האפשרי! תודה רבה. אני די לחוצה כי קראתי שצריך עכשיו ליכות חצי שנה לפני שנכנסים להיריון- זה נכון?
TOXOPLASMA IgG 3.00 לא מחוסן
TOXOPLASMA IgM NEGATIVE
CMV IgG 95.00 POSITIVE
CMV IgM חיובי
CMV IgM(Add.-VIDAS) POSITIVE
CMV AVIDITY 0.15* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה......
רונלי13/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות CMV בבקשה עזרה!! - תגובה
ד``ר איילון לחמן15/07/2012שלום.
על פי בדיקות הדם שבצעת מדובר בהדבקה "טריה" של CMV.כלומר כרגע כדאי אכן להימנע מהריון. כדאי להתיעץ עם מומחה למחלות זיהומיות לגבי מועד ביצוע הבדיקה הבאה או המכון הוירולוגי בתה"ש..החשוב שבצעת הבדיקה לפני ההריון ובכך נמנעת מגרימת נזק,לא עלינו,לעובר.בהצלחה בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)