בדיקות CMV בבקשה עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות CMV בבקשה עזרה!!
    רונלי
    12/07/2012

שלום רב!!
    עשיתי בדיקות דם להתכונן לקראת היריון. חוץ מזה שבלוטת התריס שלי היא בתת פעילות אז הרופא משפחה התקשר לומר לי שיש בעיה עם ה CMV שלי ואני ממש ממש ממש אשמח לשמוע מה זה אומר- אני עוד לא בהיריון אבל ממש רוצה להתחיל לנסות ואני לא מבינה מה זה אומר וכמה זמן צריך לחכות עד לבדיקה נוספת ולמה אני אמורה לצפות. אודה לחוות דעת מקצועית בהקדם האפשרי! תודה רבה. אני די לחוצה כי קראתי שצריך עכשיו ליכות חצי שנה לפני שנכנסים להיריון- זה נכון?

TOXOPLASMA IgG 3.00 ‎לא מחוסן

TOXOPLASMA IgM NEGATIVE

CMV IgG 95.00 POSITIVE

CMV IgM חיובי

CMV IgM(Add.-VIDAS) POSITIVE

CMV AVIDITY 0.15

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות CMV בבקשה עזרה!!

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה......

רונלי
    13/07/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות CMV בבקשה עזרה!! - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    15/07/2012

שלום.
    על פי בדיקות הדם שבצעת מדובר בהדבקה "טריה" של CMV.כלומר כרגע כדאי אכן להימנע מהריון. כדאי להתיעץ עם מומחה למחלות זיהומיות לגבי מועד ביצוע הבדיקה הבאה או המכון הוירולוגי בתה"ש..החשוב שבצעת הבדיקה לפני ההריון ובכך נמנעת מגרימת נזק,לא עלינו,לעובר.בהצלחה בעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו