הפרשות חומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות
    יעל
    15/07/2012

שלום וברכה
    אני בחורה בת 27 שנכנסה להריון אחרי הפריה אצלי הכל תקין כפי הנראה ואצל בעלי יש בעייה של ספירת זרע נמוכה. ברוך ה נכנסתי להריון ובערך מהשבוע החמישי
    יש לי הפרשות חומות (כבר שבועיים פלוס) שבאות והולכות. הרופא פריון שלי בשבוע שעבר אחרי בדיקת אולטראנסד ראשנה אמר לי שזה שכיח ובסדר. אציין שאני מקבלת תמיכה של "אנדומרטין" שלוש פעמים ביום.
    היום נכנסתי לאתרים של רופאים וכתבתי להם שיש לי עדיין הפרשות חומות ואחד אמר שזה מטריד ושאלך מהר לרופא ולעשות בדיקה.
    מרוב שנבהלתי ניגשתי מהר לקופה ועשו לי וברוך ה הכל בסדר:
    אני בשבוע 7.4 יש דופק, שק הריון וחלבון והד עוברי הודגם וגודל העובר כרגע 12.32 מ"מ.
    מה שכן, יש לי בשחלה הימנית צ'סטות בקוטר עד 25 מ"מ ובשחלה השמאלית צ'סטות בקוטר עד 20 מ"מ?
    האם ההפרשות יכולות לנבוע מהצ'סטות? או האם יכולות לנבוע מהתמיכה שאני מקבלת שלוש פעמים ביום (אנדומטרין)?
    הטכנאית אמרה שהכל בסדר אצלי.
    אני יכולה להיות רגועה עד לפגישה אצל הרופא?
    תודה רבה על שהשבת את תשומת לבי
    ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות

הוספת תגובה

• הפרשות חומות - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    15/07/2012

שלום.
    ההפרשות לא נובעות מהציסטות השחלתיות ולא מהאנדומטרין..מומלצת מנוחה במצב זה ופחות לדאוג.שמעי להוראות רופא הפריון שלך.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יעל
    15/07/2012

אבל ממה זה נובע?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    15/07/2012

שלום.
    יכול לנבוע למשל מהשתרשות שק הריון בתוך הרחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי תודה רבה רבה

יעל
    15/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובות הרופא ועוד שאלה

יעל
    18/07/2012

הי
    הייתי אצל הרופא הוא בכלל לא היה מודאג ואמר לי שזה חסר חשיבות.
    אמר לי להמשיך את התמיכה "אנדומרטין" עד לסוף שבוע תשיעי ולבוא אליו עוד חודש לאחר בדיקת שקיפות עורפית.
    האם זה בסדר לדעתך?
    האם ההפרשות האלו מהוות סיכון לעובר שלי חס וחלילה?

תודה רבה רבה
    ויום טוב
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתפס הצד- שבוע 8

יעל
    18/07/2012

הי
    היום כהרגלי הקאתי עד השעה 14 ואז אכלתי צהריים "פלפל ממולא קטן" ושתיתי מים ואז הלכתי לישון על הבטן.
    שקמתי הרגשתי מן דקירה כזו בצלעות למעלה (ממש מתחת לחזה)ומאז עד עכשיו אני מרגישה שתפוס לי.
    ממש כמו אחרי ספורט.
    (אציין שאין לי שום סימן מדאיג אחר- לא קוצר, לא צרבת ולא כאבים בבטן התחתונה).
    צלצלתי למוקד אחיות- והאחות אמרה לי שאין לי מה לדאוג וכנראה פשוט נתפס.
    האם אני צריכה לדאוג? או פשוט לתת לזה לעבור מעצמו.
    תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו