מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת - חייבת את עצתכם - דחוףףףףףדנה15/07/2012
שבוע 7
הריון שני
מעולם לא נעשו לי בדיקות דם לבדיקת ערכי פרוגסטרון.
מתחילת ההריון היו הפרשות חומות עם גושים ודמם מועט.
הרופא המטפל שלי יצא לחופשה ועל כן, בהתייעצות טלפונית עם רופא אחר (שלא מכיר אותי) הוא המליץ לי לקחת נרות פרוגסטרון לנרתיק - פעמיים ביום. התחלתי כעצתו - והפלא ופלא יום אחרי זה ההפרשות חדלו לחלוטין (כך המשצ כבר משך שבוע וחצי).
כעת חזר הרופא המטפל מהחופשה ובפגישה איתו הוא אמר שלא מבין מדוע אני נוטלת את אותם נרות - לדעתו זה מיותר ואפילו יכול להזיק הוא המליץ להפסיק את השימוש בהם לאלתר.
כמו כן הוא שלח אותי לבצע בדיקות דם ולא ביקש לבדוק את ערכי הפרוגסטרון - כששאלתי למה, הוא הסביר שאין לכך כל משמעות. לדבריו אם הדימום יתחיל שוב אחרי הפסקת הנרות בין כה אין מה לעשות למעט לקוות לטוב....האמנם???
אני ממש מבולבלת - לא יודעת למי להקשיב, האם לרופא המטפל שהינו נגד אותם נרות, או לרופא שאינו מכיר אותי וייעץ לי טלפונית אבל בפועל זה עבד והדימום הפסיק
ואם אחליט להמשיך עם הנרות - עד מתי? מהו הפרוטוקול הנהוג? האם כדאי להפחית בהדרגה משני נרות ביום לאחד ואז להפסיק או מיידית???
סליחה על אורך השאלה אבל בבקשה תענו לי על כל השאלות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - בבקשה תענו
מיכל16/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת - חייבת את עצתכם - דחוףףףףף - תגובה
ד``ר אריה לידור18/07/2012שלום לך
אם ההפרשה הדמית הפסיקה וההריון ממשיך להתפתח תקין על פי אולטרהסאונד אפשר להמשיך בנרות עד עו שבועיים . מעבר לכך אין צורך באותם נרות. תקינות ההריון נמדדת על פי אולטרהסאונד ולא רמות פרוגסטרון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)