הריון שלא מתפתח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון שלא מתפתח
    רותי
    18/07/2012

שלום רב.
    אני בתחילת שבוע 6 עם בטא סה"כ 570, הבטא לא הכפילה את עצמה מהתחלה ולכן היא כה נמוכה לשבוע זה.לאחר בדיקות דם אולטראסאונד בשבוע האחרון לא ניתן למצוא עדיין שק הריון לא בתוך הרחם ולא מחוצה לו (היסטוריה של הריון חוץ רחמי אחד לפני חצי שנה). הרופא הודיע לי אתמול שלמרות שלא נמצא שק הריון בתוך הרחם אני צריכה לעשות גרידה, אם לאחר הגרידה הבטא תמשיך לא לרדת, אז יבינו שההריון חוץ רחמי ויתנו מטטורקסט.
    השאלות שלי הן כאילו :
    1.האם לחכות עוד מספר ימים אולי יראו בכל זאת שק כלשהו בפנים או בחוץ ?(למרות שהבטא עולה מאד מאד באיטיות).
    2. במידה ותיעשה גרידה כאשר למעשה אין שום שק הריון ברחם, האם לא תגרם פגיעה כלשהי ברחם?
    3. בכלל, האם יש מקרים כאלו? ומה אתם הייתם ממליצים לי לעשות ?
    אני מאד מבולבלת ומתוסכלת.
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון שלא מתפתח

הוספת תגובה

• הריון שלא מתפתח - תגובה

ד``ר אריה לידור
    18/07/2012

שלום לך
    בצעי בדיקת ביטא חוזרת. אם התוצאה בירידה המשיכי לעקוב עד להתאפסות. אם בעליה בצעי אולטרהסאונד משום שבערך של 1500 ומעלה כבר רואים שק. אם ללא שינוי מציע מטוטרקסט ולא גרידה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו