כניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון
    נועה
    21/02/2008

שלום! השאלה שלי היא אולי קצת טיפשית, אבל אנסה בכל זאת:-)
    אני בת 27, מתחתנת ב 3.6.08 ובהמשך (מיד אחרי החתונה) צפוי לי ולבן זוגי ירח דבש של 3 שבועות בחו"ל (עד21.06.08).
    כרגע אנחנו עדיין משתמשים באמצעי מניעה, אבל אני כבר מאוד מאוד מחכה להיכנס להריון.
    לפי החישובים שלי, אני אמורה לבייץ בערך כמה ימים לפני החתונה ואני שוקלת ברצינות לנסות ולקיים יחסים לא מוגנים בימים האלה, כדי לנסות ולהיכנס להריון.
    השאלה שלי היא: אם במקרה אני אכן אצליח להיכנס להריון ואני עוד לא אהיה מודעת לזה בשבועות הבאים אחרי זה, האם כל שתיית אלכוהול (קצת יין בחתונה ואחריה) וספא ומסאז'ים בירח דבש, יכולים לסכן את ההריון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון

הוספת תגובה

• מומלץ ביותר

ד''ר בני שכטר
    21/02/2008

שלום נועה ומזל טוב!

אם את מתכננת היריון, גשי מיד לרופא/ה שלך ותתיעצי איתם בנוגע לבדיקות שחשוב שתעשי עוד טרם ההריון. כמו כן עליך ליטול חומצה פולית לפחות 3 חודשים לפני הכניסה להיריון.

אם את מחליטה להתעלם מההמלצה שלי (ואם כן, חבל מאד), תשתדלי להמנע משתית אלכוהול מופרזת ושכשוך במים חמים מידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו