מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כניסה להריוןנועה21/02/2008
שלום! השאלה שלי היא אולי קצת טיפשית, אבל אנסה בכל זאת:-)
אני בת 27, מתחתנת ב 3.6.08 ובהמשך (מיד אחרי החתונה) צפוי לי ולבן זוגי ירח דבש של 3 שבועות בחו"ל (עד21.06.08).
כרגע אנחנו עדיין משתמשים באמצעי מניעה, אבל אני כבר מאוד מאוד מחכה להיכנס להריון.
לפי החישובים שלי, אני אמורה לבייץ בערך כמה ימים לפני החתונה ואני שוקלת ברצינות לנסות ולקיים יחסים לא מוגנים בימים האלה, כדי לנסות ולהיכנס להריון.
השאלה שלי היא: אם במקרה אני אכן אצליח להיכנס להריון ואני עוד לא אהיה מודעת לזה בשבועות הבאים אחרי זה, האם כל שתיית אלכוהול (קצת יין בחתונה ואחריה) וספא ומסאז'ים בירח דבש, יכולים לסכן את ההריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ ביותר
ד''ר בני שכטר21/02/2008שלום נועה ומזל טוב!
אם את מתכננת היריון, גשי מיד לרופא/ה שלך ותתיעצי איתם בנוגע לבדיקות שחשוב שתעשי עוד טרם ההריון. כמו כן עליך ליטול חומצה פולית לפחות 3 חודשים לפני הכניסה להיריון.
אם את מחליטה להתעלם מההמלצה שלי (ואם כן, חבל מאד), תשתדלי להמנע משתית אלכוהול מופרזת ושכשוך במים חמים מידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)