מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן של חודש 7 בחודש 3אלונה25/07/2012
שלום רב!
אני שבוע 12+6 להריון. כל החיים שלי ממש רזה, היתי 45.5 קילו לפני הריון (גובה 158), ללא מאמצים או משהו מיוחד - פשוט לא עליתי במשקל.
בשבוע 5 במשך 5-6 ימים כל יום עליתי 0.5 קילו ויחד עם עלייה במשקל גדלה לי בטן, ועד שבוע 9 עליתי בהדרגה (ללא קפיצות חדות) עוד כחצי קילו כך שמשבוע 5 עד שבוע 9 היתי במשקל ~48.5 קילו. בשבוע 9 שוב פעם היו 2 קפיצות חדות של 0.5 קילו יום אחר יום ושוב הבטן גדלה משמעותית ואז היתי 49.5 עד לפני יומיים.
והנה זה קרה שוב - יומיים ברצף עליתי 0.5 קילו והיום המשקל שלי הוא 50.5 קילו והבטן כאילו אני בחודש 7 בלי להגזים. נהיה לי קשה לנשום והאור בבטן נמתח ומאד כואב.
שאלתי את רופא שלי לפני כשבוע האם זה נורמאלי - אמר שזה מיים.
מה לעשות? איך אפשר לעצור את זה? למי לפנות? זה כבר לא מצחיק וחמוד - זה ממש כואב ומפריע - וזה עוד לפני שהבטן התחילה לגדול בשל סיבות רגילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן של חודש 7 בחודש 3 - תגובה
ד``ר איילון לחמן29/07/2012שלום.
אכן עלית יתר במשקל.אנו ממליצים כל ההריון לעלות בין 9 ל-13 קג,וכבר עלית 5 קג. ממליץ לשלול סכרת ולהתיעץ עם דיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)