הפרשות חומות על גבול האדומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות על גבול האדומות
    יעל
    25/07/2012

הי
    אני בת 27 נכנסתי להריון לאחר הפרייה (הבעיה אצל בעלי).
    מהשבוע החמישי יש לי הפרשות חומות שבאות והולכות. היום היו לי הפרשות חומות על גבול חום כהה- אדום .
    הלכתי לעשות בדיקת אולט' וברוך ה הכל בסדר- (אני בשבוע 8 ושישה ימים)
    יש דופק והכל תקין וגודל העובר 22 מ"מ מתאים לשבוע בו נמצא.
    הרופא פריון שלי אמר לי לפני שעזבתי אותו שאין לי מה לדאוג וזה יעבור וכך גם הרופא נשים שלי.
    מרוב שאני לחוצה אני עושה בדיקת אולט' כל שבוע בערך (בגלל שעברתי הפריות אני מאד בלחץ).
    אצל הרופא נשים הייתי בשבוע שעבר והוא אמר לי שאין לי מה לחזור אליו עד אחרי השקיפות עורפית ושאהיה רגועה.
    (אציין שאני לוקחת "אנדומרטין" שלוש פעמים ביום עד סוף שבוע 9).
    רציתי לשמוע את דעתך? האם אני יכולה להיות רגועה? והאם זה שהיום זה החליף צבע לחום כהה- גבול כמעט אדום זה מדאיג? האם זה בסדר לעשות אולט' וגנילי כל שבוע?
    תודה רבה רבה יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשות חומות על גבול האדומות - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    29/07/2012

שלום.
    להיות בלחץ זה סביר.לעשות אולטרהסאונד כל שבוע זה מעט מוגזם.לגבי ההפרשות סביר להניח שיעלמו,כי נבדקת אצל רופאך שלא מצא בעיה.לכן להקפיד על מנוחה ולשים הנרות בעדינות.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה- ועוד שאלה קטנה

יעל
    29/07/2012

אקח לתשומת לבי את דברייך.
    אבל האם עשיתי נזק בזה שעשיתי עד כה יחסית הרבה פעמים אולט' וגנילי?
    תודה רבה ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו