מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת..אודליה22/02/2008
שלום לך דוקטור,
ראשית תרשה לי לברך אותך על פועלך המקודש בייעוץ לנשים כמוני און-ליין!!!
שנית, אני ביצעתי אולטראסאונד ביום רביעי 20.02.08 האחרון, ואני נמצאת כעת בשבוע השישי+2 להריוני. לאחר כמה שעות החל לי דימום מזערי אך הוא התעצם במהלך היומיים האחרונים, וזאת בליווי כאבים ברחם, בבטן התחתונה ובגב התחתון. זה הגיע אף לגושי דם..
אני מאוד מודאגת וחוששת שעברתי הפלה טבעית.
האם זה נורמלי בשלב זה של ההריון לדמם כך?...
הרופא שלי אומר שאני צריכה לגלות סבלנות, כמה שזה כשה, ושנבצע אולטראסאונד ביום רביעי הבא על מנת לראות אם ישנה התפתחות לעובר.
דעה שנייה מאוד תסייע לי, אני די מתוסכלת מרוב דאגה!!!!
תודה לך.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן צריך סבלנות
ד''ר בני שכטר24/02/2008שלום אודליה!
למרבה הצער הרופאה צודקת.
כל דימום בהיריון הוא לא תקין ונקרא "הפלה מאיימת". בכל זאת חלק גדול מהדימומים מפסיקים וההיריון ממשיך באופן תקין וחלק כן מתפתח להפלה.
צריך סבלנות ולהמתין לבדיקה הבאה, אלא אם כן ישנה החמרה בדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)