מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שק הריון לא עגול עם חלמון ללא דופקיעל13/08/2012
שלום,
ווסת אחרונה- 26.6. בזמן האחרון, אופי המחזורים שלי השתנה (אני 9 חודשים לאחר לידה ונטלתי גלולות 3 חודשים מלאים. הפסקתי במאי). מאז- המחזורים התחילו בהפרשות וטפטוף דמי 3-4 ימים ורק אז דימום "אמיתי" של 5 ימים לערך. המחזור הגיע כל חודש אך לא תמיד כל 28 יום. היו איחורים של יום/ יומיים. ביצעתי פאפ- תקין ב"ה. רופא הנשים אמר שמחשבים את הביוץ ממתי שמתחיל דם ממש.
ביולי היו ההפרשות הדמיות 3 ימים לפני המחזור אך המחזור עצמו לא הגיע, וכך בעצם גיליתי על ההריון. כך שווסת אחרונה הינה בתאריך 26.6. חישבתי בעצמי את שבוע ההריון, עשיתי בטא (תוצאה- 4868)
בבדיקת US הרופא ראה שק הריון לא עגול+שק חלמון, ללא דופק וטען שהמראה מתאים לשבוע 5 וחצי. הדגיש שקיים פער. אבקש לציין שבמשך כל השבוע שעבר היו לי הכתמות דם קלות ביותר והפרשות כתומות /חומות רק בעת הניגוב בשרותים שפסקו ללחלוטין לאחר שבוע.
הרופא אמר שאחזור בשבוע הבא לבדיקת דופק, ואם לא יהיה דופק הוא מאד לא יאהב את העניין. הוא העלה את האפשרות של הריון צעיר או ח"ו לא תקין.
מה דעתך? אני דואגת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון לא עגול עם חלמון ללא דופק - תגובה
ד``ר אריה לידור16/08/2012שלום לך
עלייך לבצע ביטא . במידה ועלה והופיע ערך של מעל 6000 באולטרהסאונד אמורים לראות דופק. אם במידה וערך זה לא עלה או לחלופין עלה ולא הדגים דופק המשמעות היא כי ההריון אינו תקין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)