דימום- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום- דחוף
    יעל
    19/08/2012

הי
    אני בת 27 בהריון לאחר הפרייה (הבעיה הייתה אצל בעלי)בשבוע ה-12 ושלושה ימים, בשבוע שעבר עשיתי בדיקת שקיפות וברוך ה יצא תקין העובר היה 54 מ"מ, השקיפות: 0.9, סיכון לפי גי האישה 1:1122 ולפי שקיפות עורפית +גיל האישה 1:8562.
    (אציין שמהשבוע ה-5 עד עכשיו יש לי הפרשות חומות והרופא פריון בזמנו אמר לי שזה שכיח והרופא נשים גם כן ואמר שאין לי מה לדאוג כי הבדיקות תקינות- קיבלתי "אנדומטרין" עד סוף שבוע 9.
    (עוד אציין, שאני סובלת מבחילות, הקאות ורוק וההפרשות בדר"כ מגיעות לאחר שאני מקיאה אך לא רק)

הבוקר הייתי בשירותים והייתה הפסקת חשמל כך שלא ראיתי מה נגבתי ולאחר כמה שעות הסתכלתי בפח וראיתי נייר עם דם ורק אני הייתי בשירותים- אציין שעל התחתונית גם לא לאורך היום ואני יודעת שזה לא מטחורים או משהו כי זה היה ממש צבע וצורה של מחזור אך לא הרגשתי שום כאב ושום סימן.

נכנסתי ללחץ כמובן ורצתי למרפאת נשים שם עשו לי אולט' וברוך ה הכל תקין יש דופק גודל העובר 67.33 מ"מ מתאים לשבוע 13, בנוסף נצפו תנועות גוף.
    מצב השחלות: בצד ימין41*51בשחלה מבנים נוזלים הגדול בקוטר 27 מ"מ
    ובשמאלית: 24*40 בשחלה מבנים נוזלים הגדול בקוטר 18 מ"מ.
    הבחורה שעשתה לי אולט' גם בדקה אם יש דם ברחם או משהו שמעיד על דם ולא מצאה דבר וגם אמרה לי שיש נשים שזה קורה להן ואין לי מה לדאוג.
    האם עליי להיות בלחץ? עושה רושם שהרופא שלי ממש לא נבהל מזה ואומר שאם היה מודאג היה מבקש ממני מעקב שבועי אך אין צורך וזה יעבור מעצמו.
    אני למרות הבדיקה ממש בלחץ מעולם לא היה לי סימן של דם- זאת פעם ראשנה.
    סליחה על האורך.
    מה דעתך?
    אודה לך על תשובה מהירה שבוע טוב ותודה רבה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום- דחוף

הוספת תגובה

• ליעל

רות
    20/08/2012

היי יעל ,
    סליחה שאני מתערבת,
    פשוט היה לי גם אותו דבר - ומאוד נלחצתי - אז עד שתקבלי תשובה מרופא מומחה פה, אספר לך מה היה אצלי בקצרה:
    דימומים החל משבוע 12 בערך בהתחלה הפרשות חומות ואח,כ היה לי דימום כמו של מחזור, בערך פעם בשבוע היה לי דימום כזה רציני, ובין לבין הפרשות חומות.
    רק בסקירת מערכות הראשונה בשבוע 14 גילו את הבעייה: יש לי שלייה נמוכה ובנוסף המטומה נרחבת (שזה שטף דם), אני כרגע בשבוע 18 בשמירת היריון בגלל זה.
    אבל בכל מקרה, אין מה להילחץ - צריך להיבדק אצל רופא כל פעם שיש דימום ובמידה ויש באמת דימום אז לשכב ולנוח וזה עובר. כך לפחות הרופא שלי אמר וזה עזר..

תרגישי טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי- יש לי תיקון קל

יעל
    20/08/2012

הי
    אני מודה לך שהגבת.
    לבסוף התברר שזה לא היה דם של מחזור אלא נזכרתי בשיא טמטומי שזה דם מהאף שנגבתי כי היה לי פצע באף.- את קולטת מה הלחץ יכל לעשות?
    מה שכן, יש לי מידי פעם הפרשות חומות מהשבוע החמישי ונראה שלרופא שלי זה ממש לא מזיז כי על פי הבדיקות הכל תקין.
    אני מקוה שזה יעבור מהר כי זה נורא מפריע לי בעין לראות את זה ותמיד מדאיג אותי.
    שיהיה לך בהצלחה ובשורות טובות
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום- דחוף - תגובה

ד``ר אריה לידור
    21/08/2012

שלום לך
    כל עוד נצפה דופק ההריון נחשב לתקין. יתרה מכך למרות הדמם הוא ממשיך להתפתח. מציע שתפני לבדיקה על מנת לבדוק את צוואר הרחם כולל משטח פאפ . המשיכי במעקבי אולטרהסאונד לתקינות ההריון
    בברכה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי- יש לי תיקון קטן

יעל
    21/08/2012

ראשית, תודה רבה שענית לי.
    שנית, לאחר יממה הבנתי מאיפה היה הדם שהיה בפח- זה היה מהאף היה לי פצע ופשוט קינחתי את האף וירד לי דם (לאחר יום נזכרתי שאמרתי לעצמי לא לדאוג אם אראה את הדם בפח ושאזכור שזה מהאף אך כמובן שזה לא עזר בשעת לחץ.
    למדתי שעליי להיות רגועה יותר.

הדבר היחידי שיש לי זה מידי פעם הפרשות חומות ללא כאבים וללא שום דבר והרופא שלי אומר שזה יעבור ולא לדאוג.
    האם אתה מסכים איתו?

תודה רבה רבה וערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו