מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום השתרשות?נ24/02/2008
יש לי מחזור ממוצע של 33 יום. בתאריך 11-12.2 לפי ערכות הביוץ בייצתי. ביום שבת האחרון (כ-11-12 יום אחרי הביוץ) התחילו הכתמות חומות וחשבתי שהמחזור הקדים. ההכתמות נמשכו במשך היום, היו חלשות יחסית ולוו בטיפות דם אדומות בודדות. אולם היום הכל נעלם (הדימום נמשך אצלי לרוב 5 ימים).
מה מאפיין דימום השתרשות? האם ייתכן שזה דימום השתרשות או שמא עלי להתייחס לדימום / ההכתמות כמחזור? האם יש טעם בבדיקת הריון אחרי האיחור (ציפיתי למחזור ביום שלישי)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה
נ26/02/2008כיוון ששאלתי טרם נענתה, אני מוסיפה.
למעט 5-6 טיפות ביום, חלקן חומות, וחלקן אדומות (בעיקר לאחר יציאה), המחזור טרם הגיע (עד היום יום שלישי). אני סובלת ממעט כאבים בצד ימין. האם להתייחס לדימום המוזר כאל המחזור? האם לעבור בדיקת הריון למרות הדימום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר בני שכטר26/02/2008שלום לך!
הייתי עושה בדיקת היריון בכל אופן אם יש איחור.
ולאחר הבדיקה ניגש לרופא/ה שלך להמשך התייעצות לפי התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)