דימום השתרשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום השתרשות?
    נ
    24/02/2008

יש לי מחזור ממוצע של 33 יום. בתאריך 11-12.2 לפי ערכות הביוץ בייצתי. ביום שבת האחרון (כ-11-12 יום אחרי הביוץ) התחילו הכתמות חומות וחשבתי שהמחזור הקדים. ההכתמות נמשכו במשך היום, היו חלשות יחסית ולוו בטיפות דם אדומות בודדות. אולם היום הכל נעלם (הדימום נמשך אצלי לרוב 5 ימים).

מה מאפיין דימום השתרשות? האם ייתכן שזה דימום השתרשות או שמא עלי להתייחס לדימום / ההכתמות כמחזור? האם יש טעם בבדיקת הריון אחרי האיחור (ציפיתי למחזור ביום שלישי)?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום השתרשות?

הוספת תגובה

• מוסיפה

נ
    26/02/2008

כיוון ששאלתי טרם נענתה, אני מוסיפה.
    למעט 5-6 טיפות ביום, חלקן חומות, וחלקן אדומות (בעיקר לאחר יציאה), המחזור טרם הגיע (עד היום יום שלישי). אני סובלת ממעט כאבים בצד ימין. האם להתייחס לדימום המוזר כאל המחזור? האם לעבור בדיקת הריון למרות הדימום?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    26/02/2008

שלום לך!
    הייתי עושה בדיקת היריון בכל אופן אם יש איחור.
    ולאחר הבדיקה ניגש לרופא/ה שלך להמשך התייעצות לפי התוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו