שאלות ללא מענה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות ללא מענה
    טריה טריה...
    28/08/2012

שלום רב,
    אני נמצאת אי שם בתחילת תחילתה של הדרך (מתחילה שבוע 5).
    פניתי למרפאת הנשים שלי לאחר תוצאות בדיקת הבטא, וקיבלתי הפניות חדשות, אך המזכירה לא נתנה לי לקבוע תור לפני שבוע 8-9. כשאמרתי שיש לי המון שאלות לשאול את הרופאה היא ביקשה לדעת מה השאלות שלי (מול כל הממתינות בחדר), ואמרה - "בשלב זה אין לך שום מניעה".

ברור לי שאני נמצאת עוד בשלבים המוקדמים מאד, אך אני מבינה שזו גם התקופה העדינה ביותר ואינני רוצה לגרום נזק... האם יש ספר מומלץ עם הנחיות משלב מוקדם?
    למשל, האם מותר לי לשתות קפה עם ממתיקים מלאכותיים? האם מותר לעשות ספורט כמו זומבה? עד איזה שבוע? האם מותר להשתמש במשחות נגד פטריות ברגליים? האם מותר להסיר שיער בלייזר?....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות ללא מענה

הוספת תגובה

• שאלות ללא מענה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    29/08/2012

שלום לך
    הכל תלוי בתקינות ההריון. בצעי בדיקת אולטרהסאונד ובאם ההריון תקין אין כל מניעה לבצע את כל באמור
    בברכה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

טריה טריה...
    29/08/2012

תודה רבה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו