מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סולגאר-פרנטל מולטי ויטמין -ת.לוואירוני2929/08/2012
היי,
אני בשבוע 7+ הרופא נתן לי לפני כשבוע פרנטל מולטי ויטמין בכל פעם שאני לוקחת את הכדור הזה זה עושה לי תחושת בחילה מאוד קשה ואני מקיאה
אני חייבת לציין כי אני לא סובלת מהקאות יש לי בחילות וכו.. אבל לא מקיאה.. לקחתי בפעם הראשונה והקאתי לא קישרתי את זה לכדור
גם בפעם השנייה
בשעת הערב שאין לי כל כך בחילות
לא לקחתי אחרי זה כמה ימים את הכדור ..אתמול לקחתי שוב והקאתי ..
אני ממש מרגישה שזה הכדור עושה לי את ההקאות הוא כבד ועושה לי טעם לא טוב.
האם הגיוני?
תודה
רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שהבחילות הן מההריון
ליטל03/09/2012גם אני בהריון סבלתי רק מבחילות והכדורי ברזל האלה לא גרמו לי לתופעות לוואי אבל מה שכן עזר לבחילות זה שהייתי שותה תה עם שורש של ג'ינג'ר. תנסי את זה אולי, תתייעצי קודם עם נטורופת אפילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרנטל
צוות סופהרב03/09/2012שלום רב,
תקופת השליש הראשון של ההיריון מתבטאת בבחילות רבות והקאות.
כל תריגר יכול לגרום לכך.
ידוע שכל פורמולה המכילה ויטמיני B עלולה להיות עם ריח אופייני ולא הכי נעים.
יש חשיבות מאוד גדולה לצריכה של מולטי ויטמין בהריון למניעה של חסרים ברכיבי תזונה, להתפתחות תקינה של העובר וכולי.. לא כדאי לוותר על זה.
יש לנסות לקחת את הפורמולה לאחר ארוחה גדולה יותר.
מומלץ בזמן בחילות להקפיד על תזונה עשירה בירקות, פֵּרות, דגנים, קטניות ודגים; ודלה בסוכרים, מזון מעובד ושומנים רוויים. כמו כן יש להקפיד על שתיית נוזלים מספקת, למניעת התייבשות
המלצות נוספות להקלת בחילות בהריון
אכילה אטית של קרקרים, דגנים יבשים או טוסט, בבוקר, על קיבה ריקה. פעולה זו סופגת את חומצת הקיבה ומתחילה את תהליך העיכול. לאחר מכן רצוי לשכב במיטה למשך דקות אחדות.
אכילת חמש-שש ארוחות קטנות במשך היום, במקום שלוש ארוחות גדולות, שתיית נוזלים בין הארוחות, ולא במהלכן, הימנעות ממזון שמן, מטוגן או מתובל.
כמו כן תוכלי בתקופה זו לצרוך את הצמח הזנגוויל במסייע רבות לנשים בשליש הראשון הסובלות מחילות כאלו ואחרות.
אשמח לעזור בכל שאלה נוספת.
אביבית שלום
נטורופתית סולגאר-סופרהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)