אובדן היריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדן היריון
    לילך
    05/09/2012

שלום, לפני בערך שנה גיסתי בחודש השביעי להריונה הגיעה לבדיקת אולטרסאונד שיגרתית שבמהלכה התגלה לה כי התינוקת נמצאת ללא דופק. לאחר לידה שעברה במקום ושלושה חודשים שהתבקשה לתת לגופה לנוח ,היא נכנסה להיריון שוב. אתמול כשהיא בחודש השביעי להריונה ניגשה לבדיקת אולטרסאונד שוב ושוב התגלה לה שלתינוק אין דופק. כרגע היא נמצאת בחדר לידה.. לצורך השאלה שלי אני רוצה לציין שגיסתי סובלת ממחלת לב גנטית שכל בני משפחתה סובלים ממנה (הוריה גם נפטרו בעקבות המחלה), הרופאים אינם יודעים מדוע שני ההריונות כשלו ואפילו באותו חודש. השאלה שלי היא האם יכול להיות שהמחלת לב שהיא סובלת ממנה הועברה לתינוקות ולכן הם לא שרדו את ההיריון? תודה מראש! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדן היריון

הוספת תגובה

• אני רוצה להוסיף משהו ...

לילך
    05/09/2012

אני רוצה להוסיף שבהיריון הראשון התינוקת הפסיקה להתפתח בשלב מסויים ולעומת זאת התינוק בהיריון השני המשיך להתפתח והגיע למשקל של 650 גרם. אם זאת לא המחלה , איזה סיבות נוספות יכולות לגרום לכך לקרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדן היריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    05/09/2012

שלום לך

לו היה מום עוברי זה היה ודאי מתגלה הן בסקירות המערכות והן באקו לב העובר אם בוצע
    יש צורך לבדוק פרופיל קרישתי מלא
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו