האם מדובר בהריון מחוץ לרחם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מדובר בהריון מחוץ לרחם?
    ד
    06/09/2012

שלום, אני בת 32, בהריון ראשון. תאריך וסת אחרונה ב-1/8/12 היה .בתאריך 3/9/12 ערכתי בדיקת הריון בשתן הייתה חיובית .כמו כן בתאריך זה היה דימום מאסיבי, נבדקתי על ידי רופאת הנשים שלה שהפנתה אותי לבדיקת BHCG בדם. בערב אותו היום הייתה הפלה טבעית בבית. ביום למחרת נבדקתי במיון נשים. רמת BHCG הייתה 1371. בבדיקת אולטרסאונד רחם ללא תוכן, ללא שאריו. בבדיקת BHCG חוזרת מהיום 1430. נבדקתי היום שוב על ידי רופא נשים שהעלה חשד להריון מחוץ לרחם. אני מודאגת. הרופא אמר כי עליי לבדוק את רמת BHCG בשבוע הבא-במידה וימשיך לעלות-ציין כי יש צורך בביצוע זריקת מטוטרקסט או אופציה ניתוחית. מה השיקול המנחה את הרופא בבחירת אופציות אלה? האם אכן מדובר בהריון מחוץ לרחם או עוד מוקדם לדעת-גיל ההריון פחות מ-5 שבועות. אני מאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהריון מחוץ לרחם? - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    09/09/2012

בוקר טוב

אם היה דימום חזק

אם היתתה הפלה משמעותית הסיכוי קטן מאוד להריון מחוץ לרחם

הבטה יתכן שריד של הריון שנפל ???

כדאי מאוד לעשות מעקב בטה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

ד
    09/09/2012

ד"ר תדמור שלום, תוך כמה זמן אמורות רמות BHCG לרדת לאחר הפלה טבעית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטה - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    10/09/2012

בוקר טוב

לוקח מספר שבועות עד חודש תלוי ברמה ההתחלתית

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו