לא רוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה
    חסויה
    07/09/2012

שלום אני בת 39 לאחר 2 לידות שהאחרונה הייתה לפני 15 שנה !!!
    מעולם לא לקחתי או השתמשנו בגלולות או שום דבר אחר שומרים בצורה טבעית והכל בסדר עד החודש האחרון..נראה לי שהפעם זה פספס אני באיחור של 33 ימים הבוקר עשיתי בדיקה עצמית ..אני בהריון ולא רוצה את זה!!!
    מה עושים איך אפשר לעשות הפלה וכמה שיותר מהר???
    לפני כשנתיים עברתי ניתוח להגדלת חזה פגעו לי בעורק ראשי נאלצתי לקבל 2 מנות דם..יש לי בעיות ורידים ברגליים בצורה מחרידה ואני בתהליך של בירור לגבי זה אני ממש חושששת שההריון הזה יפגע לי בבריאות ..לא בנויה לזה..בבקשה עזרה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה

הוספת תגובה

• המשך

חסויה
    09/09/2012

אבקש תשובה .מה הסיכוי לעבור ועדה כזאת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רוצה - תגובה

ד``ר מאיר פומרנץ
    10/09/2012

יש לעבור ועדה להפסקת הריון באחד מבתי החולים.
    אם מדובר בהריון צעיר מ 7 שבועות ניתן להפסיק הריון עם כדורי מיפייגין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסויה
    10/09/2012

היום ביקרתי אצל רופאת נשים אני בשבוע 6.2 מה הסיכוי שיאשרו לי ועדה כ"כ מהר ??בבוקר אני צריכה לקבוע לבדיקות דם..האים יש אפשרות להפסקת הריון באופן פרטי??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו