טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היום שבוע 9+6 הריון לאחר החזרת עוברים מוקפאים ההחזרה ב 19.7 ווסת אחרונה 30.6 כל הזמן סבלתי מבחילות והקאות בבוקר ולפעמים אחר צהריים בתקופה אחרונה רק הקאות בבוקר והיום נעלמו הבחילות יש קצת עייפות אני מאוד מודאגת שחס וחלילה קרה משהו לעובר האם זה נורמלי שעכשיו בשבוע 10 יפחתו הבחילות ואפילו יעלמו לפני שבוע הייתי בבדיקה הכל היה בסדר יש דופק ועובר מתאים לגילו ברוך השם אין דימומים ,כאבים קלים כל יומיים שלושה לכמה דקות ..... אני מאוד מודאגת מהעניין של סימני הריון שפתאום פחתו האם כדאי להיבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר