הריון ופעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ופעילות גופנית
    גלי
    26/02/2008

היי, אני בתחילת הריון, נראה לי שבוע 8. רציתי לשאול לגבי פעילות גופנית. באיזו רמה מומלץ לעשות. באופן כללי תמיד (במשך כמה שנים און אוף)עשיתי פעילות גופנית בעיקר אירובית, הליכה,ספינינג וקיקבוקסינג, עבדתי עם שעון דופק והגעתי לדפקים גבוהים. אולם כבר שנה שאני לא עושה פעילות כזו מאומצת, פעם ב.. אולי עושה הליכה מתונה. אני יודעת שישנו איזה זיכרון בגוף לגבי פעילות. השאלה אם אני יכולה לבצע הליכות מתונות במהלך ההריון וזאת מתוך החשש שלי לסוכרת הריון. אבא שלי סוכרתי ואני עם שחלות פולציסטיות שזו תופעה שתתכן בה עקומת אינסולין/גלוקוז מופרעת או תנגודת.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ופעילות גופנית

הוספת תגובה

• טוב ששאלת

ד''ר בני שכטר
    26/02/2008

שלום לך!
    אין שום מניעה לבצע פעילות גופנית בהיריון
    מומלץ לבצע פעילות גופנית בעצימות בינונית ורק לאחר התייעצות עם רופא/ת הנשים שלך וסיוע וליווי של מאמן מוסמך לכך.
    אין מניעה להליכות, שחיה ואפילו ריצה בתנאי שלא תגיעי לדפקים גבוהים מידי ומאמץ גבוה מידי.
    לנשים עם סכרת היריונית בודאי שמומלץ עוד יותר לבצע פעילות גופנית.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר

גלי
    26/02/2008

-

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו