טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בשבוע 27+2 הריון ראשון הלכתי למדוד לחץ דם אצל האחות ונמדד 120/90 - האחות היתה מאד מודאגת וגם אני. בשתן נמדד חלבון 20 מ"ג (0-30 מוגדר כנורמה) ולויקוציטים 500. אין לי בצקות כלל- לא ברגליים ולא בידיים. וגם לא עליתי הרבה במשקל( 4.7 עד עכשיו ) אני מאוד מודאגת והתור לרופאה רק שבוע הבא.האחות אמרה לעשות הליכות ולקצץ במלח. האם מדובר ברעלת ויש לנסוע למיון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום. בדיקה חד פעמית לא אומרת כלום.יש לחזור על בדיקת לחץ הדם ברוגע,בלי לחץ.ניתן לבצע אצל האחות לאחר שתגיהעי למרפאה ותנוחי קצת שם. אגב כבר אין קשר עם דיאטה דלת מלח.כדאי אגב לקחת משטח נרתיק עקב ה-500 לויקוציטים בשתן.לסיכום,מאד חשוב לצאת מהלחץ והדאגות.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר