הפסקת דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת דופק
    קרן
    30/09/2012

דואגת נורא, לפני כשבוע עשיתי אולטראסאונד דופק שהראה דופק עוברי, לאחר כשבוע בשבוע 7 הייתי בביקור אצל הרופא שלי והוא עשה לי בשנית אולטראסאונד ולהפתעתינו לא נראה דופק. נלחצתי נורא והרופא שלח אותי למיון נשים, עוד באותו היום נסעתי למיון נשים בבי"ח וגם שם הרופא לא הצליח למצוא דופק אך משום מה לא חרץ גורלות ואמר לי להמתין שבוע ולחזור על הבדיקה. מה קורה פה? האם הסיכויים הם לרעתי? האם יכול לחזור דופק??? אני כולי חרדה וההמתנה בלתי נסבלת אבל חייבת לומר שפסימית ביותר.. זהו הריון ראשון שלי, אני בת 35 ויוצאת עם מישהו מס' קטן של חודשים, ההריון היה הפתעה עבורינו ובשבילי מתנה משמיים!
    אשמח לשמוע תגובות של מישהי שעברה משהו דומה, חוות דעת רפואית וכד'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת דופק

הוספת תגובה

• הפסקת דופק - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    30/09/2012

בוקר טוב

הרופא בית חולים עשה על קול וגינאלי פנימי ???

הרופא בקטופת חולים עשה על קול וגינאלי פנימי ???

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת דופק

קרן
    30/09/2012

ד"ר עפר תדמור, מהי בדיקת על קול וגינאלי פנימי? בדיקת האולטראסאונד נעשתה בדרך ואגינלית כשעל המסך רואים את שק ההריון אבל לא ראו סימני דופק..
    ממתינה לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת דופק - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    02/10/2012

בוקר טוב

אם בדיקה בוצעה וגינאלית ולא ראו דופק רוב הסיכויי שיש בעייה

אפשר לחזור על הבדיקה עוד שבוע

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו