מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת דופקקרן30/09/2012
דואגת נורא, לפני כשבוע עשיתי אולטראסאונד דופק שהראה דופק עוברי, לאחר כשבוע בשבוע 7 הייתי בביקור אצל הרופא שלי והוא עשה לי בשנית אולטראסאונד ולהפתעתינו לא נראה דופק. נלחצתי נורא והרופא שלח אותי למיון נשים, עוד באותו היום נסעתי למיון נשים בבי"ח וגם שם הרופא לא הצליח למצוא דופק אך משום מה לא חרץ גורלות ואמר לי להמתין שבוע ולחזור על הבדיקה. מה קורה פה? האם הסיכויים הם לרעתי? האם יכול לחזור דופק??? אני כולי חרדה וההמתנה בלתי נסבלת אבל חייבת לומר שפסימית ביותר.. זהו הריון ראשון שלי, אני בת 35 ויוצאת עם מישהו מס' קטן של חודשים, ההריון היה הפתעה עבורינו ובשבילי מתנה משמיים!
אשמח לשמוע תגובות של מישהי שעברה משהו דומה, חוות דעת רפואית וכד'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת דופק - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור30/09/2012בוקר טוב
הרופא בית חולים עשה על קול וגינאלי פנימי ???
הרופא בקטופת חולים עשה על קול וגינאלי פנימי ???
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת דופק
קרן30/09/2012ד"ר עפר תדמור, מהי בדיקת על קול וגינאלי פנימי? בדיקת האולטראסאונד נעשתה בדרך ואגינלית כשעל המסך רואים את שק ההריון אבל לא ראו סימני דופק..
ממתינה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת דופק - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור02/10/2012בוקר טוב
אם בדיקה בוצעה וגינאלית ולא ראו דופק רוב הסיכויי שיש בעייה
אפשר לחזור על הבדיקה עוד שבוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)