אני מפחדת מוות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מפחדת מוות
    אימה
    01/10/2012

אני שמתי תקן מירנה לשנה ולאחר מכן אני הוצאתי את זה וזה היה ב 9/9/12, לאחר יום מהוצאת התקן קיבלתי דימומים של 10 ימים ולאחר כך זה הפסיק ולא קיבלתי מחזור,אתמול 29/9/12 קיימתי יחסי מין עם בעלי ובטעות בעלי לא שם לב ונשפך קצת פנימה השאר בחוץ,יש מצב שיהיה הריון,האמת אני לא מעוניינת בהריון בתקופה הזו , ולמרות שבעלי הצליח להוציא את זה , אבל מה זה מפחדת ,האם יש מצב שהדימומים שהיו לי הם המחזור,? תשומת לבן ששבוע לני הוצאת המירנה היה לי מחזור
    תשומת לבך ששבועיים לפני הוצאת התקן היה לי מחזור סדיר ובדרך כלל אני מקבלת את זה כל 28 ימים ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מפחדת מוות

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה לשאלה שלי??

אימה
    02/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מפחדת מוות - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    02/10/2012

שלום.
    ניתן לקחת כדור פוסטינור שהוא מונע הריון באם נילקח בתוך 72 שעות מקיום היחסים. נמכר ללא מרשם רופא בבית המרקחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו