הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון
    שרון
    06/10/2012

שלום רב,
    אני בת 28 אחרי 5 הזרעות IUI ו3 טיפולי IVF והפעם עשו לי החזרת 2 עוברים מוקפאים וברוך השם אני בהריון בשבוע 5 או 6 ושמה קרינון פעם ביום.שבוע הבא ב"ה יש לי בידקת שק.
    השאלה שלי היא -
    היום הייתי באירוע משפחתי ורקדתי הרבה ודי "השתוללתי" באחד השירים.אני שומרת על עצמי מאז ההחזרה אבל היום משום מה השתוללתי. אחרי האירוע הרגשתי כאבי רגליים וגב עזים מאוד מאוד.(הייתי גם עם נעלי עקב משהו שאני לא עושה כמעט אף פעם).אני ממש ממש מודאגת ובדיכאון.האם זה יכול לפגוע בעובר עקב ההתנהגות שלי?
    לתשובתכם אודה,
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• אנסה לעזור קצת עד שיענו

ס.
    08/10/2012

אני הרמתי שטיחים !!! ולא ידעתי שאני בהריון גם לאחר IVF אך הייתי משוכנעת שזה לא הצליח אך בסוף יצא חיובי וברוך השם אני עכשיו בשבוע 14 והכל בסדר כנראה כשזה משתרש אפשר להתנהג באופן טבעי קצת מאמץ פעם ב זה לא ישפיע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    09/10/2012

שלום לך
    אין כל סכנה להריון מפעילותך
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו