חומצה פולית, בדיקות גנטיות והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה פולית, בדיקות גנטיות והריון
    TKS
    10/10/2012

שלום,
    אני בת 37.5 , הריון ראשון , עד לפני חודשיים לקחתי גלולות במשך עשור (אם לא יותר), חודש שעבר הגיע מחזור ללא גלולות בדיוק 28 יום. החודש המחזור מאחר כבר ב-4 ימים והיום הולכת לעשות בדיקת הריון ביתית (כיוון שנעשה סקס ביומיים לפני מועד הביוץ, מועד הביוץ ויומיים לאחר מועד הביוץ)
    כמו כן, לפני כ-5 ימים עקב דלקת בחניכיים לוקחת מוקסיויט פורטה אך גם פרוביוטיקה.
    לא הספקתי לקחת עדיין חומצה פולית ולעשות בדיקותגנטיות כי הכל קרה כ"כ מהר...(אם קרה טפו .. טפו.. טפו...), האם זה בסדר לעשות את הבדיקות ולהתחיל לקחת חומצה פולית עכשיו? אם אני בהריון אז אני בשבוע 4 ועוד 3 .
    האם האנטיביוטיקה בשלב זה לא תהרוס לי את ההתפתחות ?
    והכי חשוב אם אני עושה 2 בדיקות ביתיות (לפני שאלך לבצע בדיקת דם), עם ערכי בטא, האם מספיק לראות עליה (אעשה אחת היום והשניה בעוד 3 ימים). מה אמור להיות הערך הראשוני שאדע שאכן יש הריון בשלב של שבוע 4+3
    . סליחה על השאלה הארוכה אבל זה חשוב לי מאוד ולא רוצה להתאכזב...
    מחזיקה אצבעות שאכן יש הריון...
    תודה רבה וממתינה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חומצה פולית, בדיקות גנטיות והריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    10/10/2012

שלום לך
    התחילי במעקב ביטא לגילוי צמיחת הערכים התחילי בחומצה פולית ובצעי בדיקות הכנה להריון כולל סקירה גנטית
    אין כל חשש מהאנטיביוטיקה שלקחת
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו