ביוץ לאחר מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ לאחר מחזור
    קרן
    15/10/2012

אשמח שתענו לי בבקשה ,
    ב7/9 קיבלתי ווסת אחרונה מאז לא קיבלתי ,יש לי איחור אך לאחר בדיקת דם איני בהיריון,
    שאלתי היא -
    האם אם לא קיבלתי מחזור לא יההי לי ביוץ?או ביוץ מתקיים גם ללא מחזור ?ואם כן מה התאריך שיש לי ביחוץ איך אדע?

שאלה נוספת אם לפני שבוע בבדיקות דם התשובה הייתה שלילית הייתכןם כי עכשו אני כם בהיריוןן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ לאחר מחזור

הוספת תגובה

• ביוץ לאחר מחזור - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    17/10/2012

שלום קארין. הביוץ מגיע שבועיים טרם המחזור ולכן ייתכן ביוץ טרם הגיע המחזור. אם ביצעת את בדיקת הדם כשבוע לאחר הביוץ - ייתכן ותהיה שלילית למרות שאת הרה. בצעי בדיקה נוספת כדי להיות בטוחה. בהצלחה, שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה שאלה נוספת

קרן
    17/10/2012

אם לא קיבלתי מחזור כמו שרשמתי מ7/9 איךאוכל לדעת מתי מתרחש הביוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה שאלה נוספת - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    18/10/2012

שוב שלום, לא תוכלי לדעת מתי מתרחש ביוץ (אלא במדידה על ידי ערכות ביוץ) אם אין מחזור או מחזורים סדירים לפני כן כפי שקורה למשל לאחר לידה או הפלה. בהצלחה, שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו