עקירת שן בהריון שבוע 5-6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן בהריון שבוע 5-6
    TKS
    16/10/2012

שלום,

לפני כשבועיים החלו לי כאבי שיניים וחניכיים , הרופא אמר כי השן שבורה מתחת לכתר וכי יש נפיחות,ויש צורך בעקירה אך לפני כן קיבלתי אנטיביוטיקה מוקסיפן (או מוקסיויט) פורטה 500. לקחתי את האנטיביוטיקה ובאמצע הלקיחה גיליתי שאני בהריון בשבוע 5.
    הבנתי שעם האנטיביוטיקה אין בעיה וזה לא מסוכן אך כעת הכאבים חזרו (סיימתי את האנטיביוטיקה לפני 4 ימים).
    אני מאוד מאוד רוצה לעשות את העקירה בשבוע הבא , שאהיה בשבוע 6 וכמה ימים או או אם אצליח למשוך לכיוון שבוע 7 וכמה ימים עוד יותר טוב וזאת כדי להפטר מהשן ומהכאבים אך אני יודעת שלא מומולץ בשלב כזה לעשות טיפולי שיניים אלא להמתין עד שאהיה בשבועות 14 ואילך...
    אינני יודעת מה לעשות.
    1. האם עוד אנטיביוטיקה זה לא מזיק יותר?
    2. האם אפשר לעשות את העקירה?
    3. איזה כדור משכך כאבים ניתן לקחת? (עד כה הייתי לוקחת נרוסין או אופטלגין בשתיה היום אני כבר לא יודעת מה מותר).
    בבקשה תשובתך המלומדת.
    ממתינה
    TTT

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שן בהריון שבוע 5-6

הוספת תגובה

• תיקחי אופטלגין

גלית
    17/10/2012

בזמנו התייעצתי עם הרופא שלי והוא בפירוש אמר לי לא לנורופן או אדוויל. עם אקמול ואופטלגין אין בעיה. לי אישית אופטלגין עוזר הכי הרבה. אקמול אני בקושי מרגישה את ההשפעה שלו. רק בריאות! דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו