פערים בגודל העובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פערים בגודל העובר
    פ
    18/10/2012

שלום רב,
    היום התחלתי את השבוע ה- 11 להריון.
    בתחילת ההריון, באולטראסאונד הסתבר לי שיש פער של שבוע בין הספירה מהווסת האחרונה לבין גודל העובר, וההסבר לכך היה שהביוץ כנראה היה מאוחר (מה שבהחלט סביר מאחר והמחזור שלי תמיד היה בהפרש של כ- 40 ימים).
    בבדיקת אולטראסאונד נוספת שבועיים לאחר מכן, גודל העובר היה בדיוק בהתאם לשבוע בו הייתי.

לפני שבוע, ביום בו התחלתי את שבוע 10 עשיתי בדיקת אולטראסאונד בעקבות וירוס והתייבשות, ולפי האולטרסאונד גיל העובר היה 10 שבועות ויומיים.

שאלתי היא האם פער כזה הוא תקין?
    תודה רבה,
    פ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פערים בגודל העובר

הוספת תגובה

• פערים בגודל העובר - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    18/10/2012

שלום לך. הדיוק של מכשיר הסונר מגביל אותנו בתיעוד גיל ההריון לכדי 5 ימים בשבועות הראשונים. טווח הטעות גדל ככל שמתקדם ההריון. פער של יומיים אינו נחשב בפער מעשי משום שהוא כלול בטעות המדידה של המכשיר עצמו. בהצלחה, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגיע - תודה!

פ
    18/10/2012

הרגעת אותי.
    תודה רבה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו