שאלת ביוץ דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת ביוץ דחופה!
    יאנה
    18/10/2012

שלום רב.
    אני בת 25 ואני ובעלי החלטנו לנסות להיכנס להריון ולכן עשיתי את כל הבדיקות הגנטיות, שיצאו טובות ושאין לי כלום. לעומת זאת עשיתי בדיקת דם ויש לי בעיה קלה של בלוטת התריס. המקסימום זה 5.00 ולי יש 6.22.
    נאמר לי שזה יכול לגרום לבעיות להיכנס להריון.

המחזור שלי האחרון היה ב - 30.9 ונגמר ב - 4.10, קניתי מקלות ביוץ ועשיתי עלפיהן בדיקות, ובמשך כל התקופה שזה היה בין הימין 14-18.10 לא היה לי שום ביוץ. המחזור שלי לא תמיד מתחיל בזמן, מדובר בהפרש של יום יומיים לפעמים לפה או לשם ואני אף פעם לא נטלתי גלויות נגד הריון. לעומת זאת אני כבר 3 חודשים על חומצה פולית. הטווח יכול להיות 30-32 יום אפילו...

אני ובעלי בכל זאת ניסינו, אבל האם זה יכול להיות דבר כזה שאין ביוץ? והאם זה יכל להיגרם עקב בעיה בבלוטת התריס?

אשמח לתשובה דחופה כי זה נורא מדכא אותי. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת ביוץ דחופה!

הוספת תגובה

• שאלת ביוץ דחופה! - תגובה

ד``ר מאיר פומרנץ
    21/10/2012

הגוף מאד רגיש להורמון התריס.
    תת פעילות יכולה לפגוע בפוריות ואפילו בהריון צעיר.
    כדאי לפנות לאנדוקרינולוג ולאזן את תפקוד הבלוטה לפני הריון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

יאנה
    21/10/2012

קודם כל תודה רבה על התגובה!
    האם אני צריכה הפניה מרופא משפחה או נשים בשביל אנדוקרינולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה - תגובה

ד``ר מאיר פומרנץ
    25/10/2012

לא משנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו