מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום הריון ולידה - התפתחות עוברית >גלולות הנקה כאמצעי מניעה-דחוף...
- גלולות הנקה כאמצעי מניעה-דחוף...מורן21/10/2012
אני כשבעה שבועות לאחר לידה. לפני כשבוע התחלתי לקחת גלולות הנקה. הבנתי כי צריך להקפיד איתן על שעה מדוייקת מדי יום, אך לצערי הייתי לוקחת את הגלולה באי דיוק של שעה וחצי לפני הזמן או אחרי הזמן ההתחלתי בו נטלתי את הגלולה הראשונה...
לפני כשלושה ימים החל דימום רציני כמו ימים ראשונים של ווסת. עכשיו איני יודעת אם מדובר בווסת או בדימום עקב אי הדיוק שציינתי. יכול להיות שמתחיל דימום כזה עקב אי דיוק של שעה וחצי מקסימום??? אם אני מפסיקה ליטול את הגלולות האם הדימום ימשיך לזמן ממושך???? האם יש אמצעי מניעה אחר חוץ מהתקן (שמעתי שיש זריקה). אודה לתשובה דחופה מאוד (שומרת נידה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות הנקה כאמצעי מניעה-דחוף... - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ21/10/2012רצוילדייק בגלולות הללו.
מנסיוני גם זריקה יכולה לגרום דימומים ממושכים.
תמשיכי את הגלולות בהקפדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)