מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בכניסה להריוןיפצ'ו21/10/2012
שלום,
אני אמא ליד בן 4.
במשך 4 שנים אסור היה לי להיכנס להריון בעקבות ניתוחי בקעים שעברתי.
מהחצי שנה האחרונה מותר לי כבר להיכנס להריון ועברתי בדיקה שגרתית אצל גניקולוגית שאמרה שהכל תקין.
אנחנו מנסים כבר מעל 4 חודשים ולא מצליחים.
בשני המחזורים האחרונים, שלושה-ארבעה ימים לפני קבלת המחזור הופיעו לי הפרשות חומות-ורודות מעטות. הן בד"כ היו יומיים ונפסקו. ואחרי-כן הופיע המחזור .
שכחתי לציין שבפעמים האלו המחזור איחר ב4 ימים עד שבוע.
הפעם אני אמורה לקבל את המחזור ביום חמישי הקרוב. גם הפעם מופיעות לי הפרשות חומות-ורודות ורק לעיתים רחוקות מאוד. זה התחיל מיום שבת (6 ימים לפני קבלת המחזור הטבעי ללא איחור)
מה זה אומר ?
אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא חוזרים אלי ?
יפצ'ו25/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיבה מיוחדת שלא עונים לי ?
יפצ'ו27/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בכניסה להריון - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ27/10/2012שלום נועם. בעיקרון זהו פורום הריון ולידה ולא פורם פריון. אנו עונים על שאלות בנושאי הריון והלידה עצמה בלבד. באשר לשאלתך, ההכתמות הורודות טרם הוסת הינן תופעה מוכרת ואינה קשורה כלל לפריון או אי פריון. אם כבר עברה חצי שנה במהלכה ניסית ולא הצלחת להרות, יש מקום לפנות לרופא הנשים שיבצע בדיקות הורמונליות, US ובדיקת זרע לבעלך בכדי לודא שהכל תקין. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בכניסה להריון - תגובה
ד``ר אריה לידור28/10/2012שלוםלך
4 חודשים הם זמן קצר כדי ללקבוע כי קיים ליקוי פריון . אופי הוסת המתחיל כטיפות והופך לוסת שופע אינו חשוב . החשוב הוא הופעת הוסת עצמו ובסדירות. המשיכי בנסיונותייך להרות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)