מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    מזל
    01/03/2008

עברתי גרידה לפני שנה בשבוע 14 עקב מום בעובר, כעת מזה 6 חודשים אני מנסה להיכנס שוב להריון וזה לא מצליח לי חודש שעבר הירגשתי את הביוץ קיימנו יחסים יום לפני ומאז יום כן יום לא בדיוק כמו שהבנתי שצריך, ואז בתאריך המדויק היגיע המחזור אני מיואשת! איך זה יכול להיות שאני באמת נצמדתי "לתכנית" ובכל זאת אני לא מצליחה להיקלט , אני אציין שההפלה היתה בהרדמה מלאה אולי פגעו לי במשהו כי אין לי בעיה להיכנס להריון כל ההריונות שלי היו מתוכננים ויש לי שני ילדים מתוקים. אני בת 35 אולי תייעצו לי מה לעשות? לדעתכם יש צורך בבדיקה של רופא הנשים שלי? מחכה לתשובה תודה מזל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• לא להתיאש.

ד``ר איילון לחמן
    01/03/2008

למזל שלום.
    קודם כל זה בהחלט רעיון טוב לגשת לרופא הנשים שלך.בנוסף מתח נפשי כמו זה שלך בהחלט מפריע להיכנס להריון.-אז נא להירגע.דבר אחרון הזמן הממוצע של כניסה להריון ללא טיפול הינו שנה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לצוות הרפואי על התשובה המהירה.

מזל
    01/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו