מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש ויוגה בהריוןאנט21/10/2012
שלום לרופאים
אני בת 38, יש לי 2 ילדים ובשנתיים האחרונות עברתי הריון כימי אחד והפלה טבעית אחת בשבוע 9. כעת אנחנו מנסים להיכנס להריון ויש לי אחור של מספר ימים במחזור אבל עוד לא בדקתי, אני מעדיפה לחכות קצת. (למרות שיש לי תחושה שכן כי המחזור שלי ממש סדיר, כל 28,29 ימים וכעת אני כבר 34 ימים)
העניין הוא שהחלו לי כאבי ראש בימים האחרונים שבאים בעיקר בערב וחולפים מאליהם.
מה גם שכאבי הראש הללו מלווים בחולשה, כאשר אני נחה הכל עובר ללא שום כדורים.
היום אחה"צ ניסיתי להפיג את כאב הראש בעזרת משהו מתוק וזה באמת עבד.
במידה ואני אכן בהריון, האם יש קשר בין הדברים? (לא מוכר לי מעברי), האם קשור ללחץ דם או שזה משהו נורמלי?
בנוסף, אני כבר שלושה חודשים מתעמלת ביוגה, אם אני בהריון, האם עליי להפסיק לאור עברי?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש ויוגה בהריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/10/2012שלום.
בהחלט ממליץ שתגשי להיבדק,בעקבות הבדיקה תוכלי לקבל תשובות לשאלותיך.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)