חולש קשה בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולש קשה בתחילת הריון
    מיה
    22/10/2012

שלום. אני נמצאת בתחילת שבוע 10 להריון ובשבוע האחרון סובלת מחולשה איומה שמחייבת אותי לשכב כל היום, מרגישה כאילו אין טיפת כח בגפיים. הייתי במיון ובדיקות הדם הראו ירידה בכדוריות דם אדומות ולבנות (חריגה קטנה), ירידה בסודיום ועלייה בתפקודי כבד(בערך פי 2 מהרגיל). אני אחרי IVF ולכן קיבלתי ועדיין מקבלת תמיכה רבה של הורמונים. בנוסף יש בחילות איומות והקאות מדי כמה ימים. הרופא שלי וכך גם הרופאים במיון לא מתרגשים ואומרים שזו "תקופה קשה שתעבור" אך אני מרגישה שהחולשה וחוסר התפקוד לא הגיוניים.
    אשמח לכל עזרה / עצה בהקדם, אני ממש מודאגת!! תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולש קשה בתחילת הריון

הוספת תגובה

• אשמח מאוד לתשובה, אנא התיחסותכם.

מיה
    23/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולש קשה בתחילת הריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    23/10/2012

שלום לך
    העליה בתפקודי הכבד אינה תקינה . יש לבצע ברור מקיף בעיניין . כמו כן יש לברר את ספירת הדם שלך ומאגרי הברזל ולבדוק רמת TSH וB12
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו