אופטלגין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופטלגין
    אלה
    22/10/2012

אני בשבוע 26 ועברתי החדרה של סטנדים בשני הצדדים של הדרכי השתן.
    הכאבים בכליה מאוד חזרים ואקמול לא עוזר לי.
    האם מותר לקחת אופטלגין? אם כן אז באיזה מינון וכמה פעמים ביום?
    תודה, אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופטלגין

הוספת תגובה

• אופטלגין - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    22/10/2012

שלום אלה. מותר לקחת אוםטלגין, נוזלי יותר יעיל במינון 2-3 מל עד 4 פעמים ביום. בהצלחה, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - פטידין - האם מותר?

אלה
    22/10/2012

תודה על התגובה המהירה!
    אשמח לקבל תשובה האם מותר להזריק פטידין. התשובה שאני מקבלת מאורולוג "אני חושב שכן" מפחידה אותי! לא מוכנה לסכן את הריון רק בגלל שרופא לא בטוח מה מותר לאישה בהריון ומה אסור.
    תודה מראש, אלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - פטידין - האם מותר? - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    22/10/2012

שוב שלום. אין כל מניעה בהזרקת פטידין בהריון מלבד העובדה שבמינון חוזר פטידין הינו סם ממכר מאד. באופן חד פעמי ושאינו קבוע - אין כל בעיה. בהצלחה, שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופטלגין

גלית
    23/10/2012

הי אלה, היה לי מקרה דומה וזה היה נורא קשה. הדבר היחיד שעזר לי היה אופטלגין בהתחלה השתמשתי ברגיל ואז עברתי לנוזלי כי משפיע יותר מהר וגם מאפשר יותר שליטה ודיוק במינונים. ממליצה לך להשתמש בו.
    תרגישי טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו