מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון - חשוב ודחוף ביותר תודהלין24/10/2012
שלום רב,
אני נמצאת בהריון רביעי שהוא גם קיסרי רביעי, מתחילת ההריון אני סובלת מחולשה בלתי פוסקת , סחרחורות עילפון פעמיים שהגעתי למיון בעקבותו, לפני כחודשים קיבלתי שמירת הריון מרופא הנשים שלי שציין את הכל וגם את העובדה שבמיון ראו שהשיליה היא קדמית (נכון להיום אני שבוע 22) , כמו כן אני סובלת מאנמיה.
בכל אופן הגשתי את המסמכים לביטוח לאומי וממש לפני כמה ימים הם חזרו אליי ואמרו לי בטלפון הרופא שלנו לא מצליח להבין למה את צריכה שמירה והוא דורש עוד מסמכים.
האם זה דבר תקין ? מה עלי לעשות במקרה כזה ? למי פונים ?
חשוב לי להבין איך רופא יכול לבטל את דבריו של רופא אחר שראשית הוא מנהל בריאות האישה במרפאה בעיר שלי, מעבר לכך הוא רופא שמטפל בנשים ברות סיכון גבוה.
אודה לתשובתכם
אני פשוט מיואשת מכל המצב , מיותר לציין שאנחנו כתוצאה מזה כבר חודשים וחצי ללא הכנסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - חשוב ודחוף ביותר תודה - תגובה
ד``ר אריה לידור24/10/2012שלום לך
אין ביכולתי לקבוע מהם המסמכים הדרושים לאישור . מכל מקום רצוי גם שתפני לעזרתו של רופא תעסוקתי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' לידור מאת לין - שמירת הריון
לין24/10/2012ערב טוב
בהמשך לתשובתך אליי, ההיתי רוצה לנסח את שאלתי אחרת לא רציתי לדעת אילו אישורים נוספים אני צריכה לספק לפי דעתך לביטוח לאומי אלא האם הסיבות שבגינם רשמתי לך שקיבלתי את השמירה הם כן מספיקות בכדי לקבל שמירת הריון.
חולשה כל הזמן, סחרחורות, עילפון , אנמיה, ניתוח PDA בגיל חודשים , קיסרי 4 מתוך 6 לידות 2 הפלות.
וכמו כן שיליה קדמית.
אודה לתשובתך
תודה רבה שוב
לין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' לידור מאת לין - שמירת הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור25/10/2012שלום לך
אם למרות טיפול באנמיה וברור סיבות העלפון ישנם ממצאים התומכים בתלונות אלו אין בעיה להכיר בהריון כבר שמירה. 4 ניתוחים 'קודמים ושליה קדמית אינן סיבה לשמירת הריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)