קרישי דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישי דם
    דנה
    24/10/2012

שלום, לפני 3 שבועות ילדתי, בשבועיים לאחר הלידה נפלטו לי גושי דם (דיי גדולים) בערך 4-5 פעמיים...פעם היה לפני שבוע, עשיתי אולטראסאונד ואמרו לי שעדיין יש גושים (שאריות מהלידה) ולבוא בעוד שבוע לבצע שוב אולטרסאונד גם הפעם אמרו לי שיש קרישי דם קטנים וייתכן שיפלטו לבד ולבוא לביקורת עוד 6 שבועות... שאלתי, הדימומים התחילו להיפסק האם הגושים בכל זאת יכולים להיפלט?? והאם זה בסדר לחכות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישי דם

הוספת תגובה

• קרישי דם - תגובה

ד``ר אריה לידור
    24/10/2012

שלום לך
    עצם התמתנות הפרשת קרישי הדם הוא סימן מעודד . יחד עם זאת יש צורך בהמשך מעקב אולטרהסאונד לסקירת חלל הרחם
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישי דם

דנה
    25/10/2012

תודה על תשובתך, האם זה בסדר לחכות 6 שבועות..? ובשלושה ימים אחרונים יש לשתן שלי ריח חריף האם יש קשר או ככל הנראה דלקת בדרכי שתן וצריך בדיקת שתן..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישי דם - תגובה

ד``ר אריה לידור
    25/10/2012

שלום לך
    תלוי בדמם אם אמתגבר לפנות לבדיקה . אם מתמתן להמתין. רצוי לבצע בדיקת שתן לתרבית
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו