סקירת מערכות נוספת-האם צריך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירת מערכות נוספת-האם צריך?
    ענבל
    25/10/2012

שלום, אני בשבוע 30 להריון.
    הייתה לי תאונה בשירותים של העבודה בה נפלה עליי מנורה עם הריבוע של התקרה על הראש קיבלתי מכה בראש וכמובן בכל התהליך גם בבטן מהשפיץ של הכיור ולאחר מכן בגב התחתון מהמנורה שהשתוללה.
    נבדקתי במיון נשים וגם אצל הרופא נשים שלי יום לאחר מכן כמובן באולטרסאונד ואמרו לי שהכל בסדר עם התינוק (דופק,תנועות), כמות מי השפיר, הרחם והשילייה הכל במקום מרגישה תנועות בסך הכל הכאבים שיש לי הם כאבים של מכות יבשות ככה קראו להם.
    כמובן שעדיין לחוצה וחרדה לתינוק שלי וחשבתי לעשות סקירת מערכות נוספת (לציין שמהלך ההריון וכל הבדיקות תקינות) על מנת להוריד את סף הלחץ. פניתי למקום שעשיתי בו את העל קול של הסקירות ואמרו לי שבשבוע כזה לא יכולים לקלוט את העובר, האם יש מכונים שכן?- אילו? והאם ידוע אם קופת חולים מכבי (בה אני חברה) מספספדת למגן זהב בדיקה נוספת? והאם בכלל יש צורך או שכדי פשוט לבטוח ברופאים ולהרגע?
    בתודה מראש על עזרתכם.
    ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סקירת מערכות נוספת- ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    04/11/2012

ערב טוב

החבלות שעברת לא מצריכות סריקה נוספת.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו