מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימפיזיוליזיסttt25/10/2012
שלום,
אני בהריון ראשון (שבוע 28), סובלת מכאבים באגן, מפשעות, ברכיים וירכיים כבר משבוע 22 בערך הכאבים אינם בלתי נסבלים. בשבוע האחרון לאחר בדיקה במיון נאמר לי שיש לי סימפיזיוליזיס, בעקבות כך אני נמצאת בשמירת הריון. יש לי צליעה חמורה
ואני לא מוצאת לעצמי שום תנוחה אשר מקלה על הכאב.
התחלתי טיפולים של דיקור ורפלקסולוגיה - אך לאחר הטיפולים הכאב רק מחמיר.
אני ממש מתוסכלת מהכאבים והם רק מחמירים בקושי מצליחה לדרוך על הרגל ועדין יש לי זמן עד הלידה.
האם יש טיפול לתופעה זו?
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימפיזיוליזיס - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ25/10/2012שלום לך. אכן תופעה מטרידה מאד וכואבת. לצערי, איני איש בשורות. אין טיפול יעיל בתופעה ולכן הפנו אותך לרפואה המשלימה שיעילותה שנויה במחלוקת אף היא. לעיתים, הכאב חולף למספר שבועות עם התקדמות ההריון (לעיתים נמשך עד ללידה). מנוחה אינה פתרון טוב משום שרוב ההרות מדווחות על כאב אף במנוחה ובשינוי תנוחה במיטה. קבלי את מלוא האמפטיה שלי למצב. בהצלחה רבה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה
ttt25/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)