סימפיזיוליזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפיזיוליזיס
    ttt
    25/10/2012

שלום,

אני בהריון ראשון (שבוע 28), סובלת מכאבים באגן, מפשעות, ברכיים וירכיים כבר משבוע 22 בערך הכאבים אינם בלתי נסבלים. בשבוע האחרון לאחר בדיקה במיון נאמר לי שיש לי סימפיזיוליזיס, בעקבות כך אני נמצאת בשמירת הריון. יש לי צליעה חמורה
    ואני לא מוצאת לעצמי שום תנוחה אשר מקלה על הכאב.
    התחלתי טיפולים של דיקור ורפלקסולוגיה - אך לאחר הטיפולים הכאב רק מחמיר.
    אני ממש מתוסכלת מהכאבים והם רק מחמירים בקושי מצליחה לדרוך על הרגל ועדין יש לי זמן עד הלידה.

האם יש טיפול לתופעה זו?

לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימפיזיוליזיס

הוספת תגובה

• סימפיזיוליזיס - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    25/10/2012

שלום לך. אכן תופעה מטרידה מאד וכואבת. לצערי, איני איש בשורות. אין טיפול יעיל בתופעה ולכן הפנו אותך לרפואה המשלימה שיעילותה שנויה במחלוקת אף היא. לעיתים, הכאב חולף למספר שבועות עם התקדמות ההריון (לעיתים נמשך עד ללידה). מנוחה אינה פתרון טוב משום שרוב ההרות מדווחות על כאב אף במנוחה ובשינוי תנוחה במיטה. קבלי את מלוא האמפטיה שלי למצב. בהצלחה רבה, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך המהירה

ttt
    25/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו