הריון תקין??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון תקין??
    אני
    01/11/2012

שלום רב,
    אני בהריון, שבוע 5. בבדיקת בטא שעשיתי בתחילת שבוע התקבל הערך 12530. היום עברתי בדיקת אולטרסאונד בה נמצא כי: רירית מעובה (19מ"מ) עם ריבוי ממצאים ציסטים קטנים. צמוד אליהם נצפה שק הריון תוך רחמי. עם שק חלמון ללא הד עובר עדיין.
    נאמר לי כי ההריון לא מתפתח כצפוי? צריכה לחזור על הבדיקות (בטא +אולטרסאונד) בעוד מס' ימים. מודאגת.
    אשמח לחוות דעתכם המקצועית, כן, רציתי להבין מה ההבדל בין דופק עוברי והד עובר?
    תודה רבה מראש,
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון תקין??

הוספת תגובה

• הריון תקין?? - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    01/11/2012

שלום לך. קשה לדעת על פי בדיקת סונר בודדת האם מדובר בהריון תקין וצעיר או הריון שאינו תקין. לשם כך התבקשת לבצע בדיקה חוזרת. הד עוברי הינו ממצא באולטראסאונד הנמצא בתוך שק ההריון ויכול להתחיל לעובר קטנטן. מספר ימים לאחר הופעתו של ההד העוברי אנו אמורים כבר להבחין בדופק עוברי קטן במרכזו של העובר המתפתח. בערכי בטא כאלה הייתי מצפה לראות הריון מעט יותר מפותח מכפי שראו בסונר ולכן אינני משוכנע לגבי תקינות ההריון אם כי רק סונר חוזר יודא זאת. בהצלחה, קוי לטוב, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ,תודה רבה על תשובתך הברורה!

אני
    02/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו