שאלה לרופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים
    לירן
    03/11/2012

שלום ותודה!
    תחילת המחזור אחרון ב 22.9, לאחר שבועיים ויום בדקתי בבית - יצא פס חלש מאד, בדיוק אחרי שבוע - פס חזק מאד.
    הלכתי לבדיקת אולטרסאונד (כשאני חושבת שאני בשבוע 6+1) ונמצא שק הריון מתאים בגודלו לשבוע 5+0.
    אגב - בהריון הראשון שלי (שהיה תקין) היה אותו סיפור - בדקתי ב6+5 וראו דופק אבל אמרו שזה שבוע 5+5.

כמובן שבוע הבא אני חוזרת על הבדיקה. השאלה שלי: אם יש ביוץ מאוחר, איך זה הגיוני שאני מקבלת מחזור כל 29 יום ואיך זה הגיוני שאחרי 10 ימים מהביוץ ראיתי כבר פס חלש בבדיקה הבייתית?

בתקווה שהכל בסדר :)

תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים

הוספת תגובה

• תיקון

לירן
    04/11/2012

הבדיקה הבייתי הראשונה היתה כמובן אחרי 4 שבועות מיום ראשון של המחזור (שבועיים ממה שחשבתי שהביוץ שלי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, אשמח לתשובה. בוקר אור

לירן
    05/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    05/11/2012

שלום לך
    בדיקת הריון הופכת חיובית - אם קיים הריון -כבר 10 ימים לאחר ההריון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו