שני ממצאים ברחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני ממצאים ברחם
    אני
    05/11/2012

ד"ר נכבדים שלום,
    בבדיקת אולטרסאונד שעברתי היום התקבלה אבחנה זו:
    ברחם שני ממצאים:
    1.שק הריון 13*10 מ"מ(<5w) עם שק חלמון בעל מראה תקין וקוטר 36 מ"מ. לא הודגם הד עובר. שליה עם מראה תקין.
    2. מאחרי ומימין לשק ההריון, אזור בעל אקוגניות מוגברת ובמרכזו אזור ציסטי רב מדורי. דופלר שלילי. שתי השחלות הודגמו בגודל ומראה תקינים .
    בבדיקת בטא היום התוצאה= 19000. לפני שמונה ימים = 12530 .
    מיותר לציין שאני מודאגת . הועלתה סברה שזהו הריון מתפתח צעיר או הפלה דחויה (אשמח להבין מה משמעות המונח).הממצא השני יכול להיות הריון מולארי / הפלה דחויה או אחר.
    מוזמנת לבדיקה נוספת בשבוע הבא לקבוע תקינות הריון (דופק).
    האם מוכר לכם מקרה כזה? מה ניתן לעשות אם קיימים שני הריונות שאחד תקין(בתקווה )והשני לא באותו זמן? אשמח לשמוע את חוות דעתכם - האם עדיין יכול להיות הריון תקין על אף הנ"ל???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שני ממצאים ברחם

הוספת תגובה

• מתנצלת ..אבל לחוצה..אשמח למענה

אני
    06/11/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני ממצאים ברחם - תגובה

ד``ר אריה לידור
    06/11/2012

שלום לך
    קשה לומר מהי משמעות הממצא . סביר להניח שהמדובר בשק הריון נוסף שאינו מתפתח . סביר להניח כי זו האפשרות היותר ראלית היות וערכי הביטא יחסית גבוהים אך לא עולים דיים בתקופה של 8 הימים שבין בדיקה אחת לשניה לשבוע בו את נמצאת . אין ספק שיש צורך לחזור הן על בדיקת הביטא והן על בדיקת האולטרהסאונד
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו