מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזוריעל03/03/2008
בוקר טוב לפני כחודש עברתי גרידה בשבוע 7 עקב הריון שלא התפתח, מאז ביקרת יאצל רופאת הנשים שלי והיא אמרה לי שהכל בסדר ונקי.
לפני כשבוע קיבלתי מחזור ואתמול הוא התחזק קצת ולא נגמר לי עוד מעט 9 ימים כבר. אני קצת בלחץ מזה חוץ מזה אני רוצה לנסות שוב להכנס להריון ולפי החישובים שלי ביום חמישי הזה אני אמורה להתחיל את תקופת הביוץ שלי . האם יכול להיות שאמשיך לדמם ולא נוכל לקיים יחסים או שכל עוד יש דימום לא מתחיל ביוץ? סליחה על הבורות.
המחזור התחיל ב25.2 תוכלו לעזור לי ולאמר לי מתי הכי כדאי לנסות להכנס להריון. אודה לכם על?תשובתכם?המהירה?סליחה?על?האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר03/03/2008שלום לך!
אין כאן תשובה לגבי המלצה מתי לקיים יחסי מין, כי לא בטוח שהיה או יהיה ביוץ בחודש הזה.
לכן אני מציע לגשת לרופאה שוב לבדיקה ולראות מה משמעות הדימום הזה ולפי התשובה להחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
יעל04/03/2008שלום! סליחה על הניג'וס קודם כל נחלש לי המחזור חוץ מזה אני לא מבינה למה שלא יהיה לי ביוץ? ומדוע אתה לא יכול לומר לי מת ימומלץ לנסות להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)