מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    יעל
    03/03/2008

בוקר טוב לפני כחודש עברתי גרידה בשבוע 7 עקב הריון שלא התפתח, מאז ביקרת יאצל רופאת הנשים שלי והיא אמרה לי שהכל בסדר ונקי.
    לפני כשבוע קיבלתי מחזור ואתמול הוא התחזק קצת ולא נגמר לי עוד מעט 9 ימים כבר. אני קצת בלחץ מזה חוץ מזה אני רוצה לנסות שוב להכנס להריון ולפי החישובים שלי ביום חמישי הזה אני אמורה להתחיל את תקופת הביוץ שלי . האם יכול להיות שאמשיך לדמם ולא נוכל לקיים יחסים או שכל עוד יש דימום לא מתחיל ביוץ? סליחה על הבורות.
    המחזור התחיל ב25.2 תוכלו לעזור לי ולאמר לי מתי הכי כדאי לנסות להכנס להריון. אודה לכם על?תשובתכם?המהירה?סליחה?על?האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    03/03/2008

שלום לך!
    אין כאן תשובה לגבי המלצה מתי לקיים יחסי מין, כי לא בטוח שהיה או יהיה ביוץ בחודש הזה.
    לכן אני מציע לגשת לרופאה שוב לבדיקה ולראות מה משמעות הדימום הזה ולפי התשובה להחליט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

יעל
    04/03/2008

שלום! סליחה על הניג'וס קודם כל נחלש לי המחזור חוץ מזה אני לא מבינה למה שלא יהיה לי ביוץ? ומדוע אתה לא יכול לומר לי מת ימומלץ לנסות להכנס להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו