עובר "חסר מנוחה"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובר "חסר מנוחה"
    רז
    03/03/2008

אני בשבוע 30+ 3 , אני יודעת שכולן דואגות כאשר הן לא מרגישות את התינוק אבל אצלי בשבוע האחרון זה ההיפך- אני מרגישה שהוא ממש חסר מנוחה, זז ללא הפסקה ואני חשה בו כל הזמן.
    האם זה טבעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובר "חסר מנוחה"

הוספת תגובה

• מזדהה איתך לחלוטין

מיטל
    03/03/2008

הי לי,
    אני נמצאת בשבוע 33 +3 ימים, הריון שני והעובר ממש פעיל (בלי עין הרע..) בהריון הראשון אני לא זוכרת שכך הרגשתי פעילות מרובה. אני ממש מרגישה שהוא עושה שם כושר...גם ביום וגם בלילה הוא לא נותן לי מנוחה וזז המון המון המון.. בקושי ישן. ממה שידוע לי העובר מבצע פעילות גופנית מורכבת ביותר בשבועות אלו פעילות זו נשלטת על ידי המוח והיא כוללת בין היתר תנועות גוף ,נשימות ותנועות כיפוף ויישור של הגפיים. אבל כנראה שהעוברים שלנו יותר פעילים מהרגיל..
    מעניין מה יאמרו הרופאים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובר

ד``ר איילון לחמן
    03/03/2008

ללי שלום.
    ככל שהעובר זז יותר,מצבו טוב יותר.חלילה מלהתלונן עלכך.מצבים הפוכים הם המדאיגים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו