מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תענו לינונה08/11/2012
היי אני בת 25 המחזור האחרון שלי הייה ב 6/10 שלשום זה הייה האיחור הראשון שלי עשיתי בדיקה בייתית והתגלה שאני בהריון תוצאה חיובית שתי קווים ברורים למדי התעלפתי ונלקחתי לבית החולים גם שם עברתי בדיקה ותגלה שאני בהריון אבל בבדיקה ואגינלית לא ניראה שק של הריון בטענה שזה עדיין מוקדם ונקבע לי תור לרופא נשים לעוד שבוע השאלה שלי היא כזאת אם יצא בשתן פעמיים גם בבית החולים וגם בבית תשובה חיובית זה אומר שאני בהריון נכון ?? אבל למה אין שק ולמה עדיין לא רואים כלום ?? בבקשה תשובה מכם .. מה גם אני מסתובבת בכל הפורומים ורשום שרק בשבוע השלישי אחרי ההשרשה מתגלה ההריון והתינוק נוצר מה זה אומר שהתינוק לא נוצר אצלי ובגלל זה לא רואים אותו בוגינלי אז איך זה יכול להיות שיצא לי תוצאה חיובית של הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ08/11/2012שלום לך. השאלות לא ברורות לי וענית על רובן בעצם השאלה. לשאלה האם את בהריון - התשובה היא כן. לשאלה מדוע לא רואים - התשובה היא כי ההריון עדיין קטן מדי מכדי שנאתר אותו במכשירי האולטראסאונד. העובר נוצר כבר בהפרייה אך הוא צריך לגדול מעט בכדי שיראה בסונר וזה לוקח מספר שבועות. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)