בבקשה תענו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי
    נונה
    08/11/2012

היי אני בת 25 המחזור האחרון שלי הייה ב 6/10 שלשום זה הייה האיחור הראשון שלי עשיתי בדיקה בייתית והתגלה שאני בהריון תוצאה חיובית שתי קווים ברורים למדי התעלפתי ונלקחתי לבית החולים גם שם עברתי בדיקה ותגלה שאני בהריון אבל בבדיקה ואגינלית לא ניראה שק של הריון בטענה שזה עדיין מוקדם ונקבע לי תור לרופא נשים לעוד שבוע השאלה שלי היא כזאת אם יצא בשתן פעמיים גם בבית החולים וגם בבית תשובה חיובית זה אומר שאני בהריון נכון ?? אבל למה אין שק ולמה עדיין לא רואים כלום ?? בבקשה תשובה מכם .. מה גם אני מסתובבת בכל הפורומים ורשום שרק בשבוע השלישי אחרי ההשרשה מתגלה ההריון והתינוק נוצר מה זה אומר שהתינוק לא נוצר אצלי ובגלל זה לא רואים אותו בוגינלי אז איך זה יכול להיות שיצא לי תוצאה חיובית של הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו לי

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    08/11/2012

שלום לך. השאלות לא ברורות לי וענית על רובן בעצם השאלה. לשאלה האם את בהריון - התשובה היא כן. לשאלה מדוע לא רואים - התשובה היא כי ההריון עדיין קטן מדי מכדי שנאתר אותו במכשירי האולטראסאונד. העובר נוצר כבר בהפרייה אך הוא צריך לגדול מעט בכדי שיראה בסונר וזה לוקח מספר שבועות. בהצלחה, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו