מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרלגיה פרסטטיקה בהריוןאיילת13/11/2012
הי, אני בהריון, שבוע 22 וסובלת מכאבים חזקים בירך ימין- תחשות שריפה ודקירות חזקות. בנוסף, העור רגיש מאוד וכואב במגע. לאחר התייעצות עם נוירולוג נאמר לי שמדובר במרלגיה פרסטטיקה ואין טיפול שיקל על התופעה.
בשבועות האחרונים הכאבים פוגעים בסדר יומי ואני מתקשה ללכת, לישון או לשבת לזמן ממושך. האם ישנה משחה מאלחשת אשר מותרת לשימוש בהריון ויכולה להקל עלי, כמו עזרקאין קרם 5%? האם יש משהו אחר שיכול להקל עלי?
אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרלגיה פרסטטיקה בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור13/11/2012שלום לך
בהחלט יכולה להשתמש בעזרקעין מקומי או EMLA או בןגיי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילת- מרלגיה פרסטטיקה
ג'ולי04/12/2012יש טיפול. יש משחה מפלפל חריף, עולה 80 שח, מקלה על כאבים ממקור נוירופטי. יש כדורים שעוזרים לכאב, אנטי דלקתיים, יובופרבן פורטה, ארקוקסיה, טרמדקס וכל מיני. הבנתי גם שפיזיוטרפיה מאוד עוזרת וכן לקחת B12. אני מסייגת כל הנל בזה שלא יודעת מה מהם מותר בהריון. כמו כן לא רוצה להפחיד אבל לעיתים התופעה הזו היא סימן לסוכרת כך שלעיתים צריך לבדוק גם את זה. אני מאמינה שגם דיקור סיני או רפואה משלימה יכולים לעזור. אומרים שצריך לחמם המקום.( לי אישית עצה זו לא עזרה). אחרי משחות וכדורים, השלב היותר חמור הוא טיפול פולשני- במרפאת כאב, ניתן דרך קופות חולים- זריקה של סטרואידים (כנראה) לעמוד השדרה, בהרדמה מקומית. כל אלה אמורים למנוע את הכאב והתופעה אמורה לחלוף לאחר מספר שבועות אך לעיתים חודשים.
למען הסר ספק- אני לא רופאה, הכל מהתנסות או ידע אישי.
מאחלת לך שתמצאי את הטיפול המתאים:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)