מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר בירורים לגבי סרזט לאחר לידהst17/11/2012
שלום רב דוקטור
אני בת 29 , חודשיים לאחר לידה ואני מניקה.
בעוד כחודשיים אעבור להנקה חלקית ואולי אף אסיים להניק.
עדיין לא קיימתי יחסי מין מאז הלידה. אשמח לתשובותיך במספר שאלות החשובות לי:
1. ברצוני לדעת האם גלולת סרזט יעילה גם אם אני עוברת להנקה חלקית ואולי אף להנקה של פעם אחת ביום בערב?
2. כאשר אסיים להניק , האם אני חייבת לעבור לגלולה רגילה משולבת או שניתן להמשיך בסרזט מבחינת יעילות?
3. כמה ימים עלי לחכות מאז לקיחת הגלולה הראשונה של סרזט עד קיום יחסי מין בטוחים.
4.האם תופעות הלוואי של הגלולה הזו הן נדירות מהניסיון שלך?
5. לאימי יש בעיה קלה בקרישיות בורידים העליונים הרדודים כלומר לא העמוקים - מה שנקרא תרומבוזה. היא מטופלת באספירין לדילול הדם וכרגע אף אינה סובלת מזה כי ההליכות עזרו לה. האם יש בעיה שאקח את הגלולות סרזט?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
st21/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר בירורים לגבי סרזט לאחר לידה - תגובה
ד``ר אריה לידור21/11/2012שלום לך
גלולת הסרזט הינה גלולה יעילה וניתן לקחת אותה תוך כדי הנקה מלאה או חלקית ואף להמשיך איתה גם אחרי הנקה.
את מוגנת ממחצית החפיסה הראשונה והילך
אין כל מניעה שתמשיכי בנטילתה גם לאחר הפסקת ההנקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)