מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת היריון ביום קבלת הוסת ודימוםמתעניינת20/11/2012
שלום,
אני ובעלי מנסים להרות כבר 4 חודשים.
אתמול הייתי צריכה לקבל- היה לי דימום קל בצבע אדום ורוד- שפסק. עשיתי בדיקת היריון ביתית אתמול ביום שהייתי אמורה לקבל והתוצאה הייתה שלילית. יש מקום להדגיש כי לעיתים זה קורה לי כלומר יש דימום רל שפוסק ולאחר כמה שעות / יום אני ממש מקבל. אך עד לרגע זה עוד לא קיבלתי. מה הסיכוי שאני בהיריון?
האם בדיקת היריון במועד זה תוצאותיה אמינות? אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה דחוף אז אודה להתייחסותכם בהקדםם
מתעניינת20/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רופאה אבל עברתי דבר דומה.
חגית20/11/2012בדיקות ביתיות לגילוי הריון לא מגלות הריון מהר כפי שכתוב.
הבדיקה האמינה ביותר הינה של רמת חלבון HCG בדם.
לי לא היתה סבלנות להמתין לבדיקת הקופה אז קפצתי למדיקל סנטר בהרצליה וביצעתי שם את הבדיקה. התוצאה תוך 3 שעות.
בהצלחה.
נ.ב. לא לא עוזר רק גורם לאיחור גדול יותר מנסיון, פשוט להרגע, אם יש הריון הוא נמצא ולא ילך לשום מקום, לפנייך עוד דרך ארוכה של 9 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..
מתעניינת20/11/2012את צודקת לחץ בהחלט לא עוזר.. :)
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון ביום קבלת הוסת ודימום - תגובה
ד``ר איילון לחמן20/11/2012שלום.אם את בספק,בצעי בדיקת דם -שהיא יותר מדויקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)