מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזיקס לבחילות הריון...בטוח?אווה24/11/2012
רופא נשים המליץ לי על תכשיר חדש בשם נוזיקס. הייתי מעדיפה "לסבול" בשקט אך לצערי ההקאות תכופות והמועקה גבוהה. החשש שלי הוא מנזק שיכול להגרם. עפ הרופא נוזיקס מבוסס על ג'ינג'ר,b6 ותמצית לימון ומגיעה כטבליות מציצה (איני מסוגלת לבלוע כדורים). אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזיקס לבחילות הריון...בטוח? - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ24/11/2012שלום אווה. בטוח לחלוטין ומיועד להקלת הקאות בהריון. מרכיב נוסף שחסר בתרופה אך הינו יעיל ביותר ומוסף לתכשירים אחרים הינו דוקסילאמין. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזיקס הציל אותי!
דפנה05/12/2012אווה,
רופא משפחה המליץ לי על נוזיקס. לצערי לא היה פשוט לי למצוא אותו בבתי מרקחת כיוון ומדובר בתכשיר חדש. בכל אופן, ההקלה הייתה כמעט מיידית ואפילו הטבליות מציצה די טעימות(:
ממליצה בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח לחלוטין
דניאלה26/01/2013היי,
הרכיבים בטוחים לחלוטין. B6 הוא החומר הבטוח ביותר לנשים בהריון. גם עם ג'ינג'ר אין כל בעיה. ככה שהנוזיקס בטוח מאוד ולא צריך להיות חשש מנטילתו בעת הריון.
תהיי בריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)