נוזיקס לבחילות הריון...בטוח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזיקס לבחילות הריון...בטוח?
    אווה
    24/11/2012

רופא נשים המליץ לי על תכשיר חדש בשם נוזיקס. הייתי מעדיפה "לסבול" בשקט אך לצערי ההקאות תכופות והמועקה גבוהה. החשש שלי הוא מנזק שיכול להגרם. עפ הרופא נוזיקס מבוסס על ג'ינג'ר,b6 ותמצית לימון ומגיעה כטבליות מציצה (איני מסוגלת לבלוע כדורים). אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נוזיקס לבחילות הריון...בטוח? - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    24/11/2012

שלום אווה. בטוח לחלוטין ומיועד להקלת הקאות בהריון. מרכיב נוסף שחסר בתרופה אך הינו יעיל ביותר ומוסף לתכשירים אחרים הינו דוקסילאמין. בהצלחה, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזיקס הציל אותי!

דפנה
    05/12/2012

אווה,
    רופא משפחה המליץ לי על נוזיקס. לצערי לא היה פשוט לי למצוא אותו בבתי מרקחת כיוון ומדובר בתכשיר חדש. בכל אופן, ההקלה הייתה כמעט מיידית ואפילו הטבליות מציצה די טעימות(:

ממליצה בחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטוח לחלוטין

דניאלה
    26/01/2013

היי,
    הרכיבים בטוחים לחלוטין. B6 הוא החומר הבטוח ביותר לנשים בהריון. גם עם ג'ינג'ר אין כל בעיה. ככה שהנוזיקס בטוח מאוד ולא צריך להיות חשש מנטילתו בעת הריון.

תהיי בריאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו