דימום מאוד קל שבוע 10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מאוד קל שבוע 10
    TKS
    25/11/2012

שלום דוקטור. אני משבוע 6 עם דימום קל. בשבועיים האחרונים אני עם נרות פרוגסטון פעמיים ביום ומאז הדימום פסק. נאסר עליי לקיים יחסים. היום בן זוגי עינג אותי ללא חדירה אך היה מעט שיפשוף עם התחתונים של שנינו. כמו כן הגעתי לאורגזמה, לאחר כשעתיים לערך בניגוב ראיתי דימום קל שהיה רק בניגוב אחד וכשניגשתי את הנר של הערב האצבע היתה עם דם אבל ממש מעט. האח עליי להלחץ מזה? האם עשיתי טעות שככה התנהגתי ונסחפתי? האם ככה זה יהי. עכשיו כל ההריון ? יש לי לקחת את הפרוגסטון עוד 3 ימים וביום רביעי יש לי תור חוזר לרופא. אם הדימום יפסיק אחרי יום האף זה הגיוני? למה לצפות כדי להבין שזה נורמלי? עד מתי זה מתחיל להיות פחות מסוכן?אם זה נרגע תוך 24 שעות זה אומר שזה מיחסי המין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מאוד קל שבוע 10

הוספת תגובה

• דימום מאוד קל שבוע 10 - תגובה

ד``ר אריה לידור
    25/11/2012

שלום לך
    כל עוד ההריון מתפתח היטב כלומר נראה מתאים ותקין באולטרהסאונד עדיף להמנע מיחסי מין עד הפסק הדמם וכן להמשיך בתמיכה ההורמונלית
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו