מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת הריון ביתיתשירלי27/11/2012
אני אחרי שני הריונות בילד הראשון גיליתי דרך בדיקת דם אחרי איחור ובילדה השניה דרך בדיקה ביתית גם אחרי איחור היה פס חלש מאוד. עכשיו אני אחרי שבוע איחור בערך וקיימתי יחסים בביוץ. עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי. האם יתכן שלפעמים ההורמון בשתן נמוך ולא מגלה הריון? ומה הסיבה שזה יוצא שלילי אם יש לי איחור??? שבוע הבא יש לי בדיקת דם ועד אז אני במתח רב. האם שתן מגלה הריון בכל מצב??? אודה לך לתשובות ברורות לכל השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ27/11/2012שלום רונית. בדיקת הדם ובדיקת השתן בודקות את אותו ההורמון - HCG אלא שהרגישות לבדיקה שונה ולכן לעיתים כשההורמון די נמוך ברמתו - בדיקת השתן הינה שלילית. מעבר לכך אם הבדיקה נעשית בזמן האיחור בוסת, הבדיקה תהיה שלילית ב 3-5% מן ההריונות. כדי להקטין שיעור זה ניתן לבצע שתי בדיקות שתן בהפרש של 3-4 ימים. אם שתיהן שליליות - הסבירות להריון נמוכה ביותר. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)