בדיקת הריון ביתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון ביתית
    שירלי
    27/11/2012

אני אחרי שני הריונות בילד הראשון גיליתי דרך בדיקת דם אחרי איחור ובילדה השניה דרך בדיקה ביתית גם אחרי איחור היה פס חלש מאוד. עכשיו אני אחרי שבוע איחור בערך וקיימתי יחסים בביוץ. עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי. האם יתכן שלפעמים ההורמון בשתן נמוך ולא מגלה הריון? ומה הסיבה שזה יוצא שלילי אם יש לי איחור??? שבוע הבא יש לי בדיקת דם ועד אז אני במתח רב. האם שתן מגלה הריון בכל מצב??? אודה לך לתשובות ברורות לכל השאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הריון ביתית

הוספת תגובה

• בדיקת הריון ביתית - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    27/11/2012

שלום רונית. בדיקת הדם ובדיקת השתן בודקות את אותו ההורמון - HCG אלא שהרגישות לבדיקה שונה ולכן לעיתים כשההורמון די נמוך ברמתו - בדיקת השתן הינה שלילית. מעבר לכך אם הבדיקה נעשית בזמן האיחור בוסת, הבדיקה תהיה שלילית ב 3-5% מן ההריונות. כדי להקטין שיעור זה ניתן לבצע שתי בדיקות שתן בהפרש של 3-4 ימים. אם שתיהן שליליות - הסבירות להריון נמוכה ביותר. בהצלחה, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו